Batı Antalya Tüccarlar Derneği Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Batı Antalya Tüccarlar Derneği Kuruldu

ANTALYA (AA) – Kumluca'da kurulan Batı Antalya Tüccarlar Derneği, düzenlenen törenle faaliyete başladı.

04.01.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (AA) – Kumluca'da kurulan Batı Antalya Tüccarlar Derneği, düzenlenen törenle faaliyete başladı.

Kumluca'da kurulan Batı Antalya Tüccarlar Derneği'nin açılış törenine Kaymakam Polat Kara, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, Büyükşehir Belediyesi Toptancı Halleri Koordinatörü Erdeniz Yavuz, komisyoncular, sivil toplum örgütleri temsilcileri, tüccarlar ve üreticiler katıldı.

Açılışta konuşan Batı Antalya Tüccarlar Derneği Başkanı Hüseyin Güven, tüccarları bir çatı altında toplamak amacıyla dernek kurduklarını söyledi.

Dernek kurmalarını Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın da desteklediğini ifade eden Güven, "Burada toplantı salonu ve üyelerimizin çay içip sohbet edebileceği bir bölümümüz var. Şu anda 130 üyemiz bulunuyor. Derneğimiz Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerindeki tüm tüccarların derneğidir" dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da bölgede tüccar esnafının yoğun olması dolayısıyla böyle bir derneğe ihtiyaç olduğunu ve bundan böyle tüccarların da dernek çatısı altında bir araya gelerek sorunlarını daha etkili bir şekilde dile getirebileceklerini söyledi.

Konuşmaların sonunda merkez eski cami imam hatibi Adil Soytürk tarafından dua okundu ve derneğin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batı Antalya Tüccarlar Derneği Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement