Batı Trakya'da amatör fotoğrafçılar AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Batı Trakya'da amatör fotoğrafçılar AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Batı Trakya\'da amatör fotoğrafçılar AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Batı Trakya'da amatör fotoğrafçılar, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

30.12.2022 17:42  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batı Trakya'da amatör fotoğrafçılar, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Fotoğrafçılar, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin, yurt içi ve yurt dışında çektiği "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi.

Fotoğrafçı Ertan Hüseyin, "haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in çektiği "Görev tamam", "spor" kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar", "çevre-yaşam" kategorisinde ise Esra Hacioğlu Karakaya'nın "Gözün gördüğü, kalbin bildiği" adlı fotoğraflara oy verdi.

Yaklaşık 10 yıldır fotoğrafçılıkla ilgilendiğini söyleyen Hüseyin Mehmet, "spor" kategorisinde Hilmi Tunahan Karakaya'nın çektiği "Bulutlarda dolaşmak", "haber" kategorisinde Kahraman Bekçili'nin "Kömür karası gözyaşları", "çevre-yaşam" kategorisinde de İsmail Kaplan'ın "Üç kafadar" adlı fotoğrafına oy verdi.

Fotoğraf ve video sanatçısı Ali Hacı Ahmet ise "spor" kategorisinde Daria Isaeva'nın "Havalı duruş" başlıklı karesini, "haber" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Mazlumun ahı" başlıklı fotoğrafını ve "çevre ve yaşam" kategorisinde de Şebnem Coşkun'un "Gün ışığı ağları" fotoğrafını seçti.

Fotoğrafçılar, birbirinden güzel fotoğraflar arasında karar vermekte çok zorlanarak tercih yaptıklarını belirterek AA foto muhabirlerini başarılarından dolayı tebrik etti.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batı Trakya'da amatör fotoğrafçılar AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement