Batman Belediyesinin Projeleri İptal Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Batman Belediyesinin Projeleri İptal Ediliyor

Batman Belediyesinin Projeleri İptal Ediliyor

Kent Konseyi Başkanı Gülistan Akel, Bakanlıkların Batman Belediyesi projelerini iptal ettiğini söyledi.

28.03.2016 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediyenin projeleri neden iptal ediliyor

Batman Belediyesinin yıllarca uğraştığı "Biyolojik arıtma ve katı atık" projesi, bürokratik engellere takıldı.

17 Milyon EURO'luk arıtma projesinin ilgili Bakanlıklar düzeyinde iptal edilmesi, Belediye yöneticilerinin tepkisini çekti.

Projelerin memleket yararına olduğunu ifade eden Kent Konseyi Başkanı Gülistan Akel, belediyenin kendi imkanıyla bunu çözecek durumda olmadığını, kısıtlı bütçe ile bu projelerin durdurulmak zorunda kaldığını ifade etti.

Akel, Kent Konseyi toplantısında dile getirdiği bu gelişme ile ilgili yaptığı konuşmada "Biyolojik arıtma ve katı atık projesi ilgili bakanlıkların müsteşarlık düzeyinde iptal edilmiştir. Daha önce onaylanan kredinin iptal edilmesiyle 17 milyonluk proje durduruldu. Bunu kendi imkan ve bütçemizle yapmamız çok zor" dedi.

"PROJELERİMİZİ UYGULAYAMIYORUZ"

Kent Konseyi toplantısı Gülistan Akel başkanlığında toplandı. Geçtiğimiz gün kentin önemli sorunlarının ele alındığı toplantıda, katı atık ve arıtma projesi, çevresel sorunlar ile Batman kent merkezindeki dere, kanal ve sulama tesislerinin durumu ele alındı.

Toplantıda söz alan Konsey Başkanı Akel, politik ve siyasi nedenlerden dolayı sıkıntı yaşadıklarını ve projeleri hayata geçiremediklerini ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Belediyesinin Projeleri İptal Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement