Batman Çayı'nda Kaybolan İki Gençten Birinin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Batman Çayı'nda Kaybolan İki Gençten Birinin Cesedi Bulundu

Batman Çayı\'nda Kaybolan İki Gençten Birinin Cesedi Bulundu

BATMAN'da serinlemek için girdikleri Batman Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 2 gençten birinin cesedi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı dalgıçlar tarafından bulundu.

19.07.2017 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BATMAN'da serinlemek için girdikleri Batman Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 2 gençten birinin cesedi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı dalgıçlar tarafından bulundu. Kayıp Serkan Kuru'yu arama çalışmaları ise sürüyor.

Batman-Diyarbakır yolu köprüsü altından geçen Batman Çayı'na dün balık avlamak için giden kuzenler 15 yaşındaki Ercan Eripek, 17 yaşındaki Serkan Kurun ve 16 yaşındaki Emrullah Eripek, bir süre sonra bunalınca serinlemek için suya girdi. Akıntıya kapılan kuzenlerden Emrullah Eripek, sudan çıkmayı başarırken, Ercan Eripek ve Serkan Kurun ise Batman Çayı'nda kayboldu. Boğulmaktan son anda kurtulan Emrullah Eripek'in haber verdiği çevredekilerin polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Profesyonel kurtarma ekipleri olmayınca nehirde kaybolan iki kuzen, oluşturulan bir grup tarafından aranmaya başlandı.

Olay bölgesine bugün gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı dalgıçların çalışması sonucu sabah saatlerinde Ercan Eripek'in cesedi bulundu. Suda kaybolan Serkan Kurun'un bulunması için Diyarbakır'dan giden 5 kişilik dalgıç ekibinin çalışması sürüyor. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Çayı'nda Kaybolan İki Gençten Birinin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement