Batman'da Bir Köy Evinde 228 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Batman'da Bir Köy Evinde 228 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Batman'da bir köy evinde 228 kilo esrar ele geçirildiBatman merkeze bağlı Erköklü köyüne operasyon düzenleyen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir evde yaptıklarıaramada, toz ve kubar olmak üzere toplam 228 kilo 436 gram esrar maddesi gele geçirdi.

17.01.2018 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da bir köy evinde 228 kilo esrar ele geçirildi

Batman merkeze bağlı Erköklü köyüne operasyon düzenleyen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir evde yaptıklarıaramada, toz ve kubar olmak üzere toplam 228 kilo 436 gram esrar maddesi gele geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan açıklamada, yaklaşık 1 aydan beri takip ettikleri Erköklü köyüne yaşayan bir kişinin evine öğlen saatlerinde operasyon düzenlendiği belirtildi. İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ekipleri, 'Haydut' adlı özel eğitimli narkotik köpeği marifetiyle bir köy evinde yapılan aramalarda, kubar ve toz olmak üzere toplam 228 kilo 436 gram esrar maddesi, 37 gram patlayıcı madde yapımında kullanılan amonyum nitrat ele geçirildi. Aramalarda ayrıca 4 adet hassas terazi ve bir miktar bez, pamuk, koli bandı ile streç film ele ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişinin jandarmadaki ifadesi sürüyor.

Batman\'da Bir Köy Evinde 228 Kilo Esrar Ele Geçirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'da Bir Köy Evinde 228 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement