Çocukların kavgasına büyükler de katılınca ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 2 yaralı - Son Dakika
Güncel

Çocukların kavgasına büyükler de katılınca ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 2 yaralı

Batman'da Yıldırım ile Cengiz ailelerinin çocukları arasında çıkan kavgaya büyükler de dahil oldu. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

13.07.2019 19:11  Güncelleme: 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Beşiri ilçesinde iki çocuk arasında çıkan kavgaya büyükler de katılınca, ortalık savaş alanına döndü. Silah ve bıçağın da kullanıldığı kavgada, Arif Yıldırım (65) ile Berfin Çiftçi (12) öldü, 2 kişi de yaralandı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Olay, öğle saatlerinde Beşiri ilçesinde meydana geldi. İkiköprü beldesinde Yıldırım ile Cengiz ailelerinin çocukları arasında kavga çıktı. Çocuklarının kavga ettiğini gören büyükler de kavgaya tutuştu. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, silah ve bıçaklar da kullanıldı. Kavgada, Arif Yıldırım, Berfin Çiftçi ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Belde sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri, olayın çıktığı mahalleyi güvenlik çemberine alırken, sağlık görevlileri kavgada yaralananlara yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslar hastaneye taşıdı.

KAVGAYA KARIŞANLAR GÖZALTINA ALINDI

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nin acil servisine alınan yaralılardan Arif Yıldırım ile Berfin Çiftçi, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının tedavisi sürerken, jandarma ekiplerince kavgaya karışan kişiler gözaltına alındı.

Çocukların kavgasına büyükler de katılınca ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 2 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocukların kavgasına büyükler de katılınca ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • imamoğlu: Doğuyu benzinle sulayıp yakacan, canlı kalmıcak 11 25 Yanıtla İmamoğlu : Önce seni yakmalı hiç olmasa bu ülke bi ahmuştan kurtulmuş olur, 0 1 İmamoğlu İmamoğlu : Önce seni yakmalı hiç olmasa bu ülke bir geriden kalmış kurtulmuş olur 0 1 Artur: Biz çok kişiyi yaktık sen bi gelde senide yakarız senin gibi çok konüşan vardı doğuda hepsi kül oldu 0 0 Artur: Biz çok kişiyi yaktık sen bi gelde senide yakarız senin gibi çok konüşan vardı doğuda hepsi kül oldu 0 0 Artur: Biz çok kişiyi yaktık sen bi gelde senide yakarız senin gibi çok konüşan vardı doğuda hepsi kül oldu 0 0 Artur: Biz çok kişiyi yaktık sen bi gelde senide yakarız senin gibi çok konüşan vardı doğuda hepsi kül oldu 0 0 Artur: Biz çok kişiyi yaktık sen bi gelde senide yakarız senin gibi çok konüşan vardı doğuda hepsi kül oldu 0 0 Artur: Biz çok kişiyi yaktık sen bi gelde senide yakarız senin gibi çok konüşan vardı doğuda hepsi kül oldu 0 0
  • Batmanlı süleyman : Çocuklar kavga eder 10 dk sonra barışırlar yapmayın sadece Batman değil tüm güzel ülkemin insanına diyorum çocuklar için kavga edilmez. 24 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement