Demir ve sopalarla tesis bastılar - Son Dakika
Güncel

Demir ve sopalarla tesis bastılar

Ellerinde demir çubuk ve sopa olan 12 kişilik saldırgan grup, TFF 3'üncü Lig takımlarından Batman Petrolspor'un tesislerini bastı.

29.11.2019 12:28  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig takımlarından Medical Park Batman Petrolspor'un tesislerine gelen yaklaşık 12 kişilik grup, ellerindeki demir çubuk ve sopalarla teknik direktör Tarık Yurttaş ve 2 sporcuya saldırdı. Saldırganlar kaçarken yaralanan Yurttaş ve futbolcular, hastaneye kaldırıldı.

DEMİR VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Saldırı, dün gece Site mahallesindeki kulüp tesislerinde yaşandı. Yaklaşık 12 kişi, gece yarısı geldikleri tesiste, ellerindeki demir çubuk ve sopalarla teknik direktör Tarık Yurttaş ve 2 sporcuya saldırdı. Kimlikleri belirsiz saldırganlar kaçarken, yaralanan Yurttaş ve sporcular, ihbar üzerine gelen ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırıldı.

TEKNİK DİREKTÖRÜN KABURGASINI KIRDILAR

İlk müdahalenin ardından Batman Bölge Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan teknik direktör Yurttaş'ın, burnu ile kaburgasında kırıklar olduğu belirlendi.

Tedavisi süren Yurttaş, "Saat 23.30 civarında 10-12 kişilik grup, demir çubuk ve sopalarla gelip, kulübün içinde bize saldırdı. Hukuki yollardan hakkımızı arayacağız" dedi.

Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Demir ve sopalarla tesis bastılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demir ve sopalarla tesis bastılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hatip: Kırolar Diyarı Batman 6 3 Yanıtla BATMAN: Bunları yapan senin gibi insana benzeten yaratıklardır. lafını bil haddini bil...... "sen" Batmana geldin mi? batmana kendi ismini veriyorsun. 1 2
  • Basahsehir li Mithat: Dün basahsehir maçına 300 koruma ile gelen reizi kale arka tribünü yuhalandı. Helal olsun. Artık millet uyanmaya korkmamaya başladı. Zaten hiç hayırlıda gelmedi. 6 1 Yanıtla
  • hasan: eğitim ve kültürün uğramadığı yerlerde olabiliyor 0 2 Yanıtla Ali Selam: Eğitim ve kültür düzeyini kendi düzeyinle mi kıyaslıyorsun ?Sizin gibi aptal fikirli insanlar sayesinde oluyor bu tür şeyler.Belki de hayatında hiç görmediğin bir yer hakkında ileri geri konuşman senin zeka düzeyin hakkında net bilgi veriyor.. 0 1
  • enre: orman kanunları geçerli galiba orda adalet adaletliğini yapsında görelim 1 0 Yanıtla
  • serdar: çukur dizisinden bir alıntı 1 0 Yanıtla
  • fatma: yani bu kadar basitmi insanı demir çubukla dövmek türkiye cumhuriyetinde merak ediyoeum 0 0 Yanıtla

Advertisement