Batman Şehitleri İçin Nusaybin'de Mevlid Okutuldu - Son Dakika
Genel

Batman Şehitleri İçin Nusaybin'de Mevlid Okutuldu

Batman şehitleri için Nusaybin'de mevlid okutulduMARDİN - MARDİN (İHA)-Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen 8 güvenlik görevlisi için Nusaybin'de mevlid okutuldu.

11.10.2018 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman şehitleri için Nusaybin'de mevlid okutuldu

MARDİN - MARDİN (İHA)-Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen 8 güvenlik görevlisi için Nusaybin'de mevlid okutuldu.

Ak Parti Nusaybin ilçe teşkilatı tarafından organize edilen mevlid programı Zeynel Abidin Cami'nde yapıldı. Müftü Usame Anlağan ve din görevlilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra Türkçe, Kürtçe ve Arapça mevlid-i şerif okundu.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih Yıldırmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez, Ak Parti İlçe Başkan vekili Adil Çelik ve vatandaşların katıldığı mevlidi-i şerif sonunda şehit olan güvenlik görevlileri için dualar okunurken program sonrası cami avlusunda vatandaşlara helva ikram edildi.

Ak Parti Nusaybin İlçe Başkan Vekili Adil Çelik, Batman'da şehit olan 8 güvenlik görevlisini anmak için teşkilat olarak böyle bir program düzenlediklerini söyledi.

Batman Şehitleri İçin Nusaybin\'de Mevlid Okutuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Batman Şehitleri İçin Nusaybin'de Mevlid Okutuldu - Son Dakika


Advertisement