Batmanlılar Derneğinden Yardım Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Batmanlılar Derneğinden Yardım Etkinliği

Batmanlılar Derneğinden Yardım Etkinliği

İstanbul'da faaliyet gösteren Batmanlılar Derneği, Ramazanda ve Bayramda, İstanbul'da yaşayan Batmanlılara yardım paketleri dağıttı.

19.07.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da ikamet eden Batmanlı ailelere yardım

İstanbul'da zor şartlarda çalışan vatandaşlar için yardım etkinliği düzenleyen Batmanlılar Derneği (BADER), anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Batmanlı iş adamlarının katkılarıyla muhtaç Batmanlı ailelere ve yurttaşlara çeşitli ayni yardımlar yapıldı.

Yapılan yardımları bayram öncesi dağıtan BADER yöneticileri, dağıtılan yardım paketlerinin sembolik olduğunu belirterek, "Az da olsa vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin yanında olmak bizleri mutlu ediyor" dedi.

BADER'den yapılan açıklamada "İstanbul'da yaşamak ne kadar güç olduğunu yaşayan bilir, kimi sabahtan akşama kadar iş bulma peşinde koşarken, kimi yine sabahtan akşama kadar güneş yüzü görmeye hasret bodrum katlarda 30 TL yevmiye ile çalışır ve maalesef kimi de bir lokma ekmeğe muhtaçtır. Biz BADER olarak bunu düşünerek İstanbul'da yaşayan yüzlerce vatandaşlarımıza azda olsa ihtiyaçları gidermeye çalıştık. Bu yardımda desteğini bizden esirgemeyen değerli Batmanlı işadamlarımıza Zivuzer Tekstil Sahibi Mehmet Emin Kılıç, Cihan Tekstil Sahibi Naim Kaya, Robi Tekstil Sahibi Rıdvan Demir, Davut Günaydın ve Abdulkadir Kaya'ya teşekkürlerimizi sunarken yardım alan vatandaşlarımıza da afiyet olsun ve iyi günlerde kullanmaları dileriz. Ayrıca İstanbul'da yaşayan Batmanlı vatandaşlarımıza iftar yemeği verdik. İftar yemeğine katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Batman medyasına da BADER yönetimi olarak teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanlılar Derneğinden Yardım Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement