Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi ilgi görüyor - Son Dakika
Güncel

Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi ilgi görüyor

Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi ilgi görüyor

Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi'nin 20 bin metrekare kapalı alanı ve 26 spor dalında hizmet verdiği ve ilgi gördüğü bildirildi.

04.10.2019 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi'nin 20 bin metrekare kapalı alanı ve 26 spor dalında hizmet verdiği ve ilgi gördüğü bildirildi.

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, beraberinde başkan yardımcıları ile birlikte Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Sosyal Yaşam Merkezinde spor yapanlarla yakından ilgilenen Başkanı Osman Güder, 26 spor dalında faaliyet gösteren Battalgazi Spor Yaşam Merkezinin vatandaşın hizmetine sunulduğunu bildirdi

Güder, "Battalgazi Sosyal Yaşam spor merkezimiz 20 bin metre kare kapalı alana sahip. İçinde erkeklere ve bayanlara özel iki yarı olimpik yüzme havuzu bulunmakta. Çocuklarımızın yüzebileceği mini havuzlarımız var. Burada yüzmenin haricinde birçok sportif alanda aktivite yapılmakta. Bunlardan bir tanesi Fitness salonları. Gençlerin ve bayanlarımızın aerobik yapabileceği alanlarımız ile birlikte çocuklarımızın jimnastik yapabileceği alanlar mevcut. Spor merkezimizde aynı anda 500 kişi farklı alanlarda spor yapabiliyor" ifadelerini kullandı.

Merkezden şehit yakınları ve gazilerin ücretsiz faydalandığına dikkat çeken Güder, "Şuan 300 civarında yeni kaydımız var. Spor Yaşam Merkezi'mizde bizim yakalamak istediğimiz hedefler, 2 bin civarında" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi ilgi görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya polisinden narkotik operasyonu: 7 gözaltı Kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce hap ele geçirildi
    10:17 Konya polisinden narkotik operasyonu: 7 gözaltı Kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce hap ele geçirildi

    Konya'da Narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda tespit edilen 4 araçta kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalarda, Karatay ilçesi Ereğli Yolu üzerinde uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen 2 araç takibe alındı. Narkotik ekipleri bir yandan araçları takip ederken diğer yandan da ileride uygulama noktası kuruldu. Uygulama noktasına yaklaşan araçlar takip eden narkotik ekipleri eşliğinde durdurularak araçlarda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 15 parça halinde 7 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi Narkotik ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda, Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi üzerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı değerlendirilen iki araç durduruldu. Araçlarda yapılan aramalarda 16 bin 856 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Ankara'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    10:17 Ankara'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ancak araç kullanılamaz hale geldi ve çevredekiler panik yaşadı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, kaza sonucu felç geçiren vatandaşın tedavisine katkı sağladı
    10:16 Mersin Büyükşehir Belediyesi, kaza sonucu felç geçiren vatandaşın tedavisine katkı sağladı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus'ta geçirdiği kaza sonucu felç geçiren Cevdet Gülal'ın tedavisine yardımcı olarak yeniden yürümesini sağladı. Belediye, evde sağlık ve bakım hizmetleriyle Gülal'ın fizyoterapi sürecine destek oldu.

  • Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor
    10:15 Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerden biri göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Mahsur kalan 2 kişi için kurtarma çalışmaları devam ediyor. Jandarma, AFAD ve JAK ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı
    10:15 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Türkiye'nin en büyük doğal taş fuarına katılarak Denizlili sanayicileri destekledi ve katma değer oluşturacak ürünlerle markalaşan bir Denizli istediklerini belirtti.

  • Mersin'de 188 sikke ve 9 obje ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı
    10:14 Mersin'de 188 sikke ve 9 obje ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı

    Mersin'de Yenişehir ve Çamlıyayla ilçelerinde tarihi eser satmak için müşteri arayan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üst aramasında ve ikametlerinde 188 sikke ile 9 obje ele geçirildi. Eserler, incelenmek üzere Müze Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, kültürel mirasın korunmasının önemini vurguladı
    10:14 Düzce Valisi Selçuk Aslan, kültürel mirasın korunmasının önemini vurguladı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Adige Kültür Derneği'ni ziyaret ederek, kültürel faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Aslan, kültürler arası etkileşimin önemine dikkat çekerek, kültürel mirasın korunup gelecek nesillere aktarılmasının değerini vurguladı.

  • Kars'ta Baraj Yatağındaki Eski Köy Sulara Gömüldü
    10:14 Kars'ta Baraj Yatağındaki Eski Köy Sulara Gömüldü

    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Karakurt Barajı'nda su seviyesinin hızla yükselmesi sonucu eski Karakurt köyü sular altında kaldı. Kilise ve tarihi taş evlerin bulunduğu köy, tamamen kaybolma riskiyle karşı karşıya.

  • Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Okul Servis Araçları ve Şoförlerini Denetledi
    10:13 Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Okul Servis Araçları ve Şoförlerini Denetledi

    Elazığ İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması timleri, öğrencilerin güvenli bir şekilde seyahat etmesi amacıyla 125 okul servis aracını ve şoförlerini denetledi. Denetimlerde öğrencilere okul servis araçlarına binme ve inme kuralları ile emniyet kemerlerini takma konularında bilgilendirme yapıldı.

  • Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Orman Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
    10:13 Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Orman Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti

    Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Yavuz, enstitü çalışanları tarafından karşılandı ve seraları gezdi. Ağaçlandırma çalışmaları hakkında brifing alan Vali Yavuz, küresel ısınma ve orman yangınlarıyla mücadele konularına değindi. Vali Yavuz, yaz mevsiminde artan yangınları önlemek amacıyla ormanlık alanlara girişlerin yakında yasaklanacağını bildirdi.


Advertisement