Battalgazi Kaymakamı Yılmaz ve Başkan Gürkan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Battalgazi Kaymakamı Yılmaz ve Başkan Gürkan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Battalgazi Kaymakamı Yılmaz ve Başkan Gürkan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şehit Erdal Alpkılıç’ın babası Abdulbaki Alpkılıç’ı evinde ziyaret etti.

24.01.2016 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şehit Erdal Alpkılıç'ın babası Abdulbaki Alpkılıç'ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz ve Gürkan, her zaman şehit ailelerinin yanında olacaklarını ifade etti.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehit Erdal Alpkılıç'ın babası Abdulbaki Alpkılıç'ı evinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı illerde yaşanan terör olaylarına dikkat çekti.

Gürkan, "Ülkemizin içinden geçmiş olduğu süreç içerisinde şehitlerimizin ana babalarını ziyaret etmek gerek. Bu bizler için önemli bir hadisedir. Netice itibariyle acılı ailelerimiz çocuklarını vatanın, milletin, devletin bekası için bu topraklar için şehit vermişler. Bizler şehit ailelerine minnet ve şükranlarımızı sunmak durumundayız. Abdulbaki Hocamızda hakikaten bu vatan toprağına polis olan evladını şehit verdi. Geçtiğimiz günlerde de en yakın hayat arkadaşını kaybetti. Şu anda yalnız, biz o yalnızlığa ne kadar derman olabiliriz, ne kadar yardımcı olabiliriz onu bilemiyorum. Ancak şunu da ifade edeyim. Biz yerel yönetim olarak şehidimizin babası Abdulbaki hocamıza hürmetimiz sonsuzdur, ona şükran ve minnetimiz sonsuzdur. Biz geriye kalan yaşamında kendisine huzur dolu mutlu bir yaşam temenni ediyoruz. Kendisinin de bizden talepleri olursa her zaman yanındayız. İnşallah bu ziyaretlerimizi sık tutup şehidimizin babasını en azından bir nebze olsun acılarını hafifletme noktasında gayretimiz devam edecektir" diye konuştu.

Şehit Erdal Alpkılıç'ın babası Abdulbaki Alpkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kaymakamımız ve Başkanımızın bu ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizi hiçbir zaman sahipsiz bırakmadınız, her türlü sıkıntılarımızda yardımcı oldunuz" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ise bütün şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, şehit babası Abdulbaki Alpkılıç'ın her zaman yayında olacaklarını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Battalgazi Kaymakamı Yılmaz ve Başkan Gürkan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement