Alanyasporlu Vagner Love Bavulunu Topladı, Beşiktaş'tan Haber Bekliyor - Son Dakika
Spor

Alanyasporlu Vagner Love Bavulunu Topladı, Beşiktaş'tan Haber Bekliyor

Aytemiz Alanyaspor forması giyen Vagner Love, bavulunu topladı, Beşiktaş'la yapılan görüşmelerden mutlu son çıkmasını bekliyor.

25.01.2018 02:36  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor arasındaki pazarlıkları dakika dakika takip eden Vagner Love, kulübüyle köprüleri attı.

Siyah-beyazlılar dünkü kritik görüşmede 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncuya karşılık Akdeniz ekibine 2,5 milyon euro bonservisin yanı sıra Mustafa Pektemek'i bedelsiz ve Matej Mitrovic'i kiralık vermeyi teklif etti. Alanyaspor'un bu cazip öneriye henüz olumlu yönde yanıt vermemesi nedeniyle Samuel Eto'o da listeye eklendi.

2 MİLYON EURO + 2 OYUNCU

Ara transfer döneminin sonuna doğru yaklaşırken, Vagner Love'ı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş dün de Aytemiz Alanyaspor ile yoğun görüşmelerde bulundu. Siyah-beyazlılar geçen hafta başlayan ilk pazarlıkta 33 yaşındaki Brezilyalı golcüye karşılık 2 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra Matej Mitrovic, Mustafa Pektemek ve Cyle Larin'den ikisini kiralık vermeyi teklif etmişti.

ETO'O DA LİSTEDE

Alanyaspor'un bonservis bedelinde fazla indirim yapmaması nedeniyle siyah-beyazlıların, Antalyaspor forması giyen Samuel Eto'o'yu listelerine ekledikleri ifade edildi. Vagner Love için ısrarlı olan Beşiktaş'ın, Akdeniz ekibine son olarak 2,5 milyon euro bonservisin yanı sıra Mustafa Pektemek'i bedelsiz ve Mitrovic'i kiralık olarak teklif ettiği aktarıldı.

BAVULUNU TOPLADI

Beşiktaş ile Alanyaspor arasında yaşanan pazarlıkları dakika dakika takip eden Vagner Love'un, siyah-beyazlı takıma transfer olmak veya Brezilya'ya geri dönmek için bavullarını bile topladığı ortaya çıktı. Alanyaspor'dan ayrılmaya kararlı olan tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş'ın Bayern Münih'le yapacağı maçlarda forma giymeyi çok istediğini yakın çevresine söylediği de belirlendi.

Alanyasporlu Vagner Love Bavulunu Topladı, Beşiktaş\'tan Haber Bekliyor
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Alanyasporlu Vagner Love Bavulunu Topladı, Beşiktaş'tan Haber Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hayati: Gülhaneci senin durumun iyidegil haberin olsun yazıyon ama anlamıyor sun parayla satıp bedava almak işte sen bunu yapamadıgın için kıskanıyorsun 1 0 Yanıtla

Advertisement