Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nde Transfer - Son Dakika
Spor

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nde Transfer

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nde, ikinci yarı hazırlıkları sürüyor.

30.12.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nde, ikinci yarı hazırlıkları sürüyor.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende, Ümraniyespor'dan Yasin Tosun ile kiralık, Sivas Belediyespor'dan Murathan Buruş ile 1,5 yıllık ve Kırıkhanspor'dan kaleci Can Avcı ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Hikmet Şentürk, bu oyuncuların dışında 3 yeni transfer daha yapacaklarını belirterek, sözleşmeleri devam eden Alperen Öğdüm, Hakkı Helvacı, İlkay Bilge ve Mert Danışmaz ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Takımın, ikinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya'da kampa gireceğini ifade eden Şentürk, "Takımımız 22 kişilik kadroyla yarın Antalya'ya kampa gidiyor. 3 yeni transferimiz daha olacak, dolayısıyla Antalya'da 25 oyuncuyla kampımızı sürdüreceğiz. Bu arada Sayın Bakanımız Naci Ağbal'a, Milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu'na, valimize, belediye başkanımıza, Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk'e, İl Başkanımız Hakan Kobal'a, İl Özel İdare Genel Sekreterliğine, İl Genel Meclis Başkanımız ve yönetimine, yönetim kuruluma, tüm emeği geçen kurum ve kuruluşlara, taraftar guruplarımıza ve bütün Bayburt halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şentürk, takımın hedefinin play-off'a kalarak ikinci lige çıkmak olduğunu kaydederek, "Geçen yıl kupada bir ilki gerçekleştirmiştik. Fenerbahçe'yle gruplara kalmıştık. Bu yıl da bir ilki gerçekleştireceğiz. İnşallah play-off oynayıp 2. lige çıkacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nde Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement