Bayburt Merkezli Fetö/pdy Operasyonu: 1 Tutuklama - Son Dakika
3. Sayfa

Bayburt Merkezli Fetö/pdy Operasyonu: 1 Tutuklama

Bayburt merkezli 4 ilde, FETÖ/PDY’nin Türk Silahlı Kuvvetlerdeki (TSK) oluşumuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 muvazzaf askerden biri tutuklandı.

24.05.2018 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt merkezli 4 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerdeki (TSK) oluşumuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 muvazzaf askerden biri tutuklandı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar kapsamında yürütülen soruşturmada, 15 Temmuz 2016 gecesi Bayburt 4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Yardımcılığında darbe hazırlığında olan ve teşebbüsün gerçekleşmesi halinde Bayburt Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Belediyesi gibi kritik öneme sahip kamu kurum ve kuruluşlarını ele geçirme planı yaptıkları tespit edilen bir binbaşı ile 3 astsubay için yakalama kararı verildi.

Bunun üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri, 4 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 1 binbaşı ve 3 astsubayı gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan binbaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 3 astsubay ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Bayburt Merkezli Fetö/pdy Operasyonu: 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement