Bayburt Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika
Güncel

Bayburt Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Bayburt Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Türkiye, 31 Kasım yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Bayburt'ta sandıklar açılmaya ve oylar sayılmaya başlandı. Bayburt yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Bayburt yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Bayburt adaylarının aldıkları oy oranları ile Bayburt ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

31.03.2019 17:16  Güncelleme: 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart yerel seçim sonuçlarında. Bugün yerel seçim için sandığa giden vatandaşlar, Bayburt Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi AK Parti'den yana olmuştu. Peki, Bayburt seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Bayburt'ta kim önde? Bayburt seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar

BAYBURT 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Bayburt Belediye Başkanlığı için; AK Parti'den Fatih Yumak, İYİ Parti adına Yunus Özdemir, SP adına Osman Nuri Temür, CHP'den Kağan Eraslan, MHP'den Hükmü Pekmezci Alkan yarışacak. Bir tanesi bağımsız olamk üzere toplam 9 aday, Aksaray Belediye Başkanlığı yarışında. Batman'da sandıklar açılmaya başladı. Şu ana kadar açılan sandık yüzdesi, sandık sayısı ve adayların oy yüzdesi şu şekilde;

Bayburt'ta 84 sandıktan 35 tanesi açıldı.

Hükmü Pekmezci - MHP - 4.565 OY - %56,50

Fatih Yumak - AK Parti - 2.889 OY - %35,76

BAYBURT 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Bayburt'ta seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

2014'de yerel seçim sonuçlarına göre; Bayburt Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Parti'den Mete Memiş % 52,09 oy oranı ile olmuştu. MHP'den İdris Aydın ise % 38,27 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. SP'den Fatih Burak% 8,04 oy oranı ile 3. sırada, CHP adayı Hacı Mustafa Akkuş% 0,96 oy oranı ile 4. Sırada yer aldı.

BAYBURT İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Bayburt belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Son Dakika Güncel Bayburt Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement