Bayburt'ta Bekap Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bayburt'ta Bekap Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Bayburt\'ta Bekap Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülecek "Bayburt Eğitimde Kaliteyi Arttırma Projesi"nin (BEKAP) tanıtım toplantısı yapıldı.

02.03.2017 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülecek "Bayburt Eğitimde Kaliteyi Arttırma Projesi"nin (BEKAP) tanıtım toplantısı yapıldı.

Öğrenmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, projenin Bayburt açısından heyecan verici sonuçlar ortaya çıkaracağına inandığını söyledi.

Çok yönlü olarak hayata geçirilecek bu projeyle çocukların iç dünyasında saklı kalan yeteneklerin ortaya çıkarılabileceğine inandığını belirten Ustaoğlu, "Çok yönlü olarak yetiştireceğimiz çocuklarımızı ülkenin geleceğine hazırlama noktasında önemli bir projeyi hayata geçirmiş olacağız." dedi.

Proje kapsamındaki çalışmalarla Bayburt'taki öğrencilerin milli ve manevi değerlerle donatılacağını dile getiren Ustaoğlu, "Toplumda genel kabul görmüş değerleri kendi içerisinde özümsemiş, bunun yanında da sosyal, kültürel, sportif anlamda da belli bir donanımda yetişmiş gençlerimizi inşallah bu projeyle hem tanıştırıp hem de eğiterek geleceğin dünyasına hazırlamış olacağız." ifadelerini kullandı.

BEKAP hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan ise eğitimin konusu itibarıyla dünyanın en kıymetli ve aynı zamanda en meşakkatli işlerinden biri olduğunu ifade etti.

Çağlayan, insan yetiştirmenin geleceğini inşa edenler için vazgeçilmesi mümkün olmayan, her adımı dikkatle ve mutlaka en iyiyi hedefleyecek şekilde planlanması gereken bir süreç olduğuna vurgu yaptı.

Toplantı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Akdoğan'ın BEKAP hakkında yaptığı sunumla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayburt'ta Bekap Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement