Son dakika: Bir Emine Bulut vakası daha! 45 yaşındaki temizlik görevlisi kadın boğazı kesilerek öldürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika: Bir Emine Bulut vakası daha! 45 yaşındaki temizlik görevlisi kadın boğazı kesilerek öldürüldü

Bayburt'tan gelen son dakika gelişmesine göre bir kadın, henüz belirlenemeyen nedenle bir saldırganın bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazı kesilen kadın yaşamını yitirdi. 45 yaşındaki kadının ölümü, geçtiğimiz ağustos ayında yaşamını yitiren ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Emine Bulut'u anımsattı.

12.12.2019 11:22  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta bir saldırgan, bıçakla saldırdığı temizlik görevlisi Zehra Erdemir'i (45) boğazından keserek öldürdü. 45 yaşındaki kadın, ölümüyle Türkiye'yi sarsan Emine Bulut ile aynı kaderi paylaştı.

Bayburt'ta bıçakla saldırdığı kadını öldüren, bir kişiyi ise yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

45 YAŞINDAKİ KADININ BOĞAZINI KESTİ

Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'ndeki Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ne (KETEM) giden R.Ç. (34), henüz bilinmeyen nedenden dolayı temizlik görevlisi Zehra Erdemir'i (45) boğazından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Buradan kaçarak Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'ne gelen R.Ç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan'ı da (47) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Üniversitenin güvenlik görevlilerince yakalanan R.Ç, polis ekiplerine teslim edildi.

Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Zehra Erdemir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Süleyman Alan'ın tedavisi sürüyor.

EMİNE BULUT'U ANIMSATTI

45 yaşındaki kadının boğazından bıçaklanarak öldürülmesi, ağustos ayında eski kocası Fedai Baran tarafından öldürülen Emine Bulut'u anımsattı. Emine Bulut da Zehra Erdemir gibi erkek şiddetine maruz kalmış ve boğazı kesilerek vahşice öldürülmüştü.

Son dakika: Bir Emine Bulut vakası daha! 45 yaşındaki temizlik görevlisi kadın boğazı kesilerek öldürüldü

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika: Bir Emine Bulut vakası daha! 45 yaşındaki temizlik görevlisi kadın boğazı kesilerek öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • KADINA ŞİDDETE HAYIR: idam gelmezse bunun sonu gelmez. 24 3 Yanıtla ....: Ahlak gelsin yeter 8 8
  • zafer : aile bakanlığını hiç duymuyoruz gören duyan varmı 22 2 Yanıtla naco: 183 aile bakanligini aradim sokakta yerler de yatan evsizler icin. havalar sogudu kalacak yer temin ediyor musunuz diye. bir suru sey sordu sonra belediyeleri arayin dedi. insanlar istanbulun gobegin de soğuktan ölünce toplamak icin araba gönderirler heralde. 9 0 Onk: Belediyeler ne işe yarıyor acaba 1 6 Çalışiyorlar: Ailelerini zenginleştriyorlar. 4 1
  • .: Bu adamı yaşatırsanız geriye kalan katil potansiyelindeki vahşiler yüreklenir. Bu işlerin sonu gelmez. 7 0 Yanıtla
  • Ali_Veli: Söyleyecek bir şey kalmadı. İlk okul zaten hayatın kendisi 4 işlem yeterli. Direkt insanları sağlıklı bire bir eğitimle topluma hazırlayacaksın. İnsan olmanın erdemini anlatacaksın. Aşağılayıp, değersizleştirip, fakir bırakıp, eşit hakları tanımadan insan yetiştireceksin sonrada bunu niye yaptı diye hesap soracaksın. Sor sor da bunun sonu gelmez. Matematik, Fen bilgisi hepsi sonradan gelir. 5 1 Yanıtla
  • hakan: durmak yok, yola devam... 1 5 Yanıtla
  • Selam : Allah c.c ebed cehennemde azap dediği halde bu yapılıyor.Bu durumlar gerçek anlamda iman zafiyetinin gerçekleridir. Cezalar insanlar için caydırıcı olamıyor. 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement