Bayburt'ta, ciritçiler Başkan Pekmezci ile bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

Bayburt'ta, ciritçiler Başkan Pekmezci ile bir araya geldi

Bayburt\'ta, ciritçiler Başkan Pekmezci ile bir araya geldi

Bayburt'ta faaliyet gösteren atlı spor kulüplerinin başkanları, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye kulüplerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

15.04.2021 10:25  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta faaliyet gösteren atlı spor kulüplerinin başkanları, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye kulüplerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Pekmezci Bayburt'un ata sporu olan ciritin en güçlü şekilde yaşatıldığı illerin başında geldiğini belirterek, "Bayburt'un ata sporu ciritte öncü illerden biri olması hususunu önemsiyoruz ve durumun devamı için çalışmalarımıza ve desteklerimize devam ediyoruz. Unutmayalım ki Bayburt tarih ve kültür şehridir. Bayburt'un böyle anılmasında köklü tarih ve kültürüne bağlı kalmasıdır. Türk tarihinde önemli bir yeri olan cirit sporunun şehrimizde 7 kulüple birden yaşatılması bizim için ayrı bir mutluluktur." dedi.

Atlı spor kulüplerinin başkanları ise Başkan Pekmezci'ye verilen destekten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Bayburt Atlı Spor Kulübü Başkanı Arif Köprücü, 21 Şubat Atlı Spor Kulübü Başkanı Gökmen Bahadır, Dede Korkut Atlı Spor Kulübü Başkanı Cafer Yurtsever, Genç Osman Atlı Spor Kulübü Başkanı Bayram Yılmaz, İpek Yolu Atlı Spor Kulübü Başkanı Ramazan Aydemir, Çoruh Atlı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ertaç ve 15 Temmuz Atlı Spor Kulübü Başkanı Vahdettin Topyay yer aldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayburt'ta, ciritçiler Başkan Pekmezci ile bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement