Bayburt'ta İşkur'dan Seminer - Son Dakika
Yerel

Bayburt'ta İşkur'dan Seminer

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bayburt Müdürlüğünce, kentte Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çalışanlara yönelik "İş Arama Becerileri" semineri düzenlediği bildirildi.

10.10.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Kurumu  (İŞKUR) Bayburt Müdürlüğünce, kentte Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çalışanlara yönelik "İş Arama Becerileri" semineri düzenlediği bildirildi.

İŞKUR İl Müdürü Ömer Akdeniz, yaptığı açıklamada, Bayburt Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda gerekleştirilen seminerde katılımcılara İŞKUR'un hizmetleri, yararlanılabilecek hizmetler, teşvikler ve meslek edindirme kursları ile iş arama sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgiler anlatıldığını belirtti.

Akdeniz, "Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında çalışan yaklaşık 500 kişinin katıldığı seminerde program kapsamında çalışan kişilerin görev ve sorumluluklarının yanı sıra, süreç boyunca dikkat etmeleri gereken noktalar, Bayburt'taki iş piyasası ve iş yaşamı hakkında bilgiler, ilde en çok talep gören meslekler ile açık iş oranları hakkında çeşitli bilgiler verildi" dedi. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt'ta İşkur'dan Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement