Bayburt'ta Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bayburt'ta Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Bayburt'ta, yeni eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı.

07.09.2018 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta, yeni eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Bayburt Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda, okullar ve çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirlerinin yanı sıra, tüm eğitim kurumlarındaki eksiklikler ve bunların giderilmesi konuları değerlendirildi.

Yeni eğitim öğretim yılının huzur ve güvenlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Pehlivan, şöyle konuştu:

"İlgili personelimizin gayreti, özverili çalışması, iş birliğinin en üst seviyede sağlanması, devletimizin sağlamış olduğu imkanların okullarımızla en iyi şekilde buluşturulmasıyla eğitim öğretim başarı çıtasının daha yukarılara çıkarılacağı bir sezon olacağına inanıyorum. Bu konuda idarecilerimizden öğretmenlerimize, velilerimizden öğrencilerimize, ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına kadar bütün paydaşların katkısı, katılımı ve emeği büyük önem arz ediyor. Hepimiz üzerimize düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirdiğimizde arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşırız."

Toplantıya, Belediye Başkanı Mete Memiş, vali yardımcıları Mutlu Almalı ile Tamer Kılıç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdür Vekili İhsan Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, köy ve mahalle muhtarları, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ile servis şoförleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayburt'ta Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement