Bayburt'taki Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
3. Sayfa

Bayburt'taki Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında

Bayburt’ta bisikleti ile yolun karşısına geçerken bir aracın çarptığı çocuk yaralandı.

28.09.2018 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta bisikleti ile yolun karşısına geçerken bir aracın çarptığı çocuk yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Pazartesi günü yaşanan olayda Zahit Mahallesi Bahçeli Sokak'ta 34 SJF 48 plakalı hafif ticari araç, bisikleti ile karşıya geçmekte olan V.K.'ya (10) çarptı. Kazada yaralan çocuk, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılırken kazanın görüntüleri de ortaya çıktı. Çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıyan görüntülerde ilkokul öğrencisi V.K, bisikletiyle karşıya geçmeye çalışıyor. Bu sırada hızla gelen 34 SJF 48 plakalı hafif ticari araç, aniden bisikletiyle karşısına çıkan çocuğa çarpıyor. Havada taklalar atarak yere düşen çocuğa vatandaşlar ilk müdahale de bulunmak için koşturuyor.

Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme ise sürüyor. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Bayburt'taki Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement