Bayburtlu Hemşehrilerinden Korgeneral Temel'e Destek - Son Dakika
Güncel

Bayburtlu Hemşehrilerinden Korgeneral Temel'e Destek

Bayburtlu Hemşehrilerinden Korgeneral Temel\'e Destek

BAYBURT'un merkeze bağlı Taht köyü sakinleri, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'Apoletlerini sökeceğim' dediği hemşehrileri 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e destek verdi.

04.06.2018 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAYBURT'un merkeze bağlı Taht köyü sakinleri, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'Apoletlerini sökeceğim' dediği hemşehrileri 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e destek verdi. Köylüler, gurur duyduklarını belirttiği Korgeneral Temel'in her zaman arkasında olduklarını söyledi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs'ta, Malatya'da, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu tarafından organize edilen iftar yemeğinde, kendisini eleştirdiği konuşmasını alkışladığı için 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik "Apoletlerini sökeceğim" ifadeleri ile tepki göstermişti. Korgeneral Temel'in baba ocağı Bayburt'un merkeze bağlı Taht köyündeki vatandaşlar İnce'nin sözlerini eleştirdi. Köylüler, hemşehrileri Korgeneral İsmail Metin Temel ile gurur duyduklarını belirterek, kendisinin arkasında olduklarını söyledi.

'PAŞAMLA GURUR DUYUYORUM'

Korgeneral İsmail Metin Temel'in akrabası Cengiz Gürbüz, "Komutanımız burada doğdu, 15 yaşında kadar büyüdüğü ev işte burası; Bayburt taht köyü. Babasının seferberlik görevinden sonra kendisinin buraya dönüşü olmadı. Onun her zaman yanındayız. Ben Paşamla gurur duyuyorum. Öyle bir Paşayı da her ana doğurmaz" dedi.

'KİMSE ONA LAF SÖYLEYEMEZ'

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olduğunu hatırlatan köylüler, " Afrin'deydi, orada askerlerle birlikte çorbasını içer, cephede birlikte savaşırdı o adam. Öyle komutana canımız kurban. Bayburtlu olarak her zaman kendisiyle gurur ve şeref duyuyoruz. Paşamızın arkasındayız. Kimseye onu yem ettirmeyiz, kimseye yedirmeyiz onu. Kimse ona laf söyleyemez. Onunla bırakın Bayburt, tüm dünya gurur duyuyor" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN DA DESTEK

Öte yandan, sosyal medyada birçok Bayburtlu takipçi de üniformalı fotoğrafını paylaştıkları 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e destek verdi, apoletlerinin hiç kimse tarafından sökülemeyeceğini belirtti.

- Bayburt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayburtlu Hemşehrilerinden Korgeneral Temel'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement