Bayern Münih - Liverpool Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Bayern Münih - Liverpool Maçı İzle) - Son Dakika
Spor

Bayern Münih - Liverpool Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Bayern Münih - Liverpool Maçı İzle)

Bayern Münih - Liverpool Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Bayern Münih - Liverpool Maçı İzle)

Bayern Münih ile Liverpool bu akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rövanş maçında karşılaşacaklar. Bayern Münih - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak merak ediliyor. İngiltere'de oynanan ilk maçta gol sesi çıkmamış ve 0-0 berabere bitmişti. Bayern Münih - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maça dair detaylar..

13.03.2019 10:50  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayern Münih, Liverpool ile UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finale kalma mücadelesi verecek. Son 16 turunu geçen sekiz takım arasına girmek isteyen iki takım, İngiltere'de oynayan ve 0-0 biten maçın rövanşında Allianz Arena'da karşı karşıya gelecekler. Maçın muhtemel ilk onbirleri, takımların eksikleri ve son durumları ile maçı yayınlayan kanalların listesi haberimizde. Peki Bayern Münih - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BAYERN MÜNİH - LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu son iki maçından biri olan Bayern Münih - Liverpool maçı TSİ 23.00'da başlayacak. Bu büyük maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Yardımcılıklarını ise Lorenzo Manganelli ile Fabiano Preti yapacak. Maçın VAR hakemi ise Massimilianı Irrati. Bayern Münih - Liverpool maçı Türkiye'den BeIN Sports 1 kanalından naklen izlenebilecek. İnternetten izlemek isteyenler ise BeIN Connect aracılığıyla seyredebilecek. Maçı yayınlayan diğer ulusal kanallar ise şöyle;

BAYERN MÜNİH - LİVERPOOL MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR LİSTESİ

CBC Sport Azerbaijan, Sony LIV, SONY TEN 1, SONY TEN 1 HD, Radio Barca, Facebook Live, UEFA Champions League App, beIN Sports HD 2, beIN Sports HD 12, beIN SPORTS CONNECT, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, SKY Go Italia, Tring Sport 2, ESPN Play, ESPN2, SportsMax App, SportsMax 2, Canal+ Sport 1, Esporte Interativo Plus, Esporte Interativo, Cytavision Live, Cytavision Sports 2, TV3 Sport, Viaplay Denmark, Cosmote Sport 1 HD, SONY TEN 1, SONY TEN 1 HD, Sony LIV, Polsat Sport Premium 2, IPLA, TeleClub Sport Live, Teleclub Sport 2/ Sky Sport 2, RMC Sport 1, Univision Deportes En Vivo, Radio Barca, Univision NOW, B/R Live, Univision Deportes, UniMás

BAYERN MÜNİH - LİVERPOOL MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER VE EKSİKLER

Bayern Münih'te sakat olan Tolisso ve Coman'ın yanı sıra cezalı olan Müller ve Kimmich forma giyemeyecek. Liverpool'da ise Joe Gomez, Lovren ve Keita sakatlıkları sebebiyle bu maçta görev alamayacak. Maçın muhtemel ilk onbiri ise şöyle olacağı düşünülüyor;

Bayern Münih - Liverpool Maçı Muhtemel 11'ler

Bayern Münih: Neuer, Rafinha, Süle, Hummels, Alaba, Thiago, Martinez, Gnabry, James, Ribery, Lewandowski

Liverpool: Alisson, Alexandr-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Fabinho, Henderson, Salah, Mane, Firmino

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇEYREK FİNALE YÜKSELENLER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen hafta oynanan maçlar ile 4 takım turu geçmişti. Ajax'ın Real Madrid'i deplasmanda 4-1 yenerek turu geçmesi büyük süpriz olmuştu. Dün akşam oynanan karşılaşmalar sonrasında Juventus ile Manchester City son sekize kaldılar. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak iki maç ile 8 çeyrek finalist kesinleşmiş olacak. İşte turu geçenler...

Ajax , Tottenham , Manchester United, Porto, Juventus, Manchester City

Barcelona (0)/ (0) Lyon

Bayern Münih (0)/ (0) Liverpool

ÇEYREK FİNAL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Bu akşam oynanacak iki karşılaşma ile son sekiz takımın belli olacağı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde TSİ 14:00'te başlayacak olan kura çekimiyle belli olacak.

Son Dakika Spor Bayern Münih - Liverpool Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Bayern Münih - Liverpool Maçı İzle) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti
    17:26 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Heyeti, Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.


Advertisement