Bayern Münih rakibine acımadı! Tam 23 gol attı - Son Dakika
Spor

Bayern Münih rakibine acımadı! Tam 23 gol attı

Alman devi Bayern Münih, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçında FC Rottach-Egern'i tam 23-0 mağlup etti. Bayern Münih geçtiğimiz sezon da aynı takımla hazırlık maçı yapmış ve 22-2 mağlup etmişti.

09.08.2019 10:51  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayern Münih, hazırlık maçında alt lig takımı olan FC Rottach-Egern'e karşı acımadı! Bundesliga şampiyonu, zayıf rakibi karşısına tam kadro çıkarken maçı 23-0 kazandı.

Bayern'e farklı galibiyeti Tolisso (4), Lewandowski (3), Thomas Müller (3), Goretzka (3), Renato Sanches (2), Singh (2), Wriedt (2), Nollenberger, Dajaku, Gnabry ve bir de rakibin kendi kalesine attığı goller getirdi.

Alman ekibi, geçen sezon başında da aynı takımla hazırlık maçında karşılaşmış ve rakibini 22-2 mağlup etmişti. Bayern, böylece 1 yılda 2 kez karşılaştığı rakibine 2 maçta 45 gol atmış oldu.

Bayern Münih rakibine acımadı! Tam 23 gol attı

ANA SAYFADA SKOR 18-0 OLARAK KALMIŞ

Bayern Münih'in resmi internet sitesinden verilen maç sonucunda ise skor 18-0 olarak gözüküyor. Ancak detay sayfasından maçın sonucu olan 23-0'lık skor yazılmış durumda.

Bayern Münih rakibine acımadı! Tam 23 gol attı
Bayern Münih rakibine acımadı! Tam 23 gol attı

Son Dakika Spor Bayern Münih rakibine acımadı! Tam 23 gol attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • oğuzkaan özyaykut: malatya ve trabzon elenir.gs cl de her zamanki gibi galibiyetsiz döner.son yıllarda cl ye gitmemesine rağmen en çok ülkemize puanı fb kazandırmış.gs son 26 maçda 1 galibiyet alarak kırılması zor bir rekor elde etmiş.. 5 8 Yanıtla Oğuz ağzına sağlık : Ama kimse bunu görmez dostum 1 5 Falcao: Cahil olmak zor. Allah yardımcın olsun oğuzkaan 0 0
  • FENERlamba: Bayern adını duyunca korkuyorum 8 3 Yanıtla
  • ugr: Zalımlarr :) 7 1 Yanıtla
  • Oh be: Desene biz ucuz yırtmışız paçayı 5 2 Yanıtla
  • fb: acımasız gavurlar 5 0 Yanıtla
  • Anderunmastisi: Gücü anca öyle takımlara yeter şampiyonlar ligi kupası alamaz 1 4 Yanıtla Es Es: Fb li olduğun ve kuyruk acın oldugu belli acından gözlerinde kör olmuş adamlarin muzesinde kupa koyacak yer yok abdi 1 0
  • ahmet şeker: delikanlıysa rizenin karşısına çıksın:) 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement