Bayern Münih'ten Taraftarlarına Mesaj: Biletlerinizi Türkler'e Satmayın - Son Dakika
Spor

Bayern Münih'ten Taraftarlarına Mesaj: Biletlerinizi Türkler'e Satmayın

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Liginde Bayern Münih eşleşmesi sportif alanın dışında da tartışmalara neden oluyor. Alman kulübü taraftarlarına "Biletlerinizi Türklere satmayın" dedi.

15.12.2017 13:48  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş'ta taraftar krizi devam ediyor.

Beşiktaş, geçen yıl Lyon maçından sonra gelecek ceza ihtimali nedeniyle Almanya'daki kritik maça taraftar götürmeyeceğini açıklamıştı. Bayern Münih de taraftarlarına yönelik bir duyuru yaparak ortalığı bulandırdı.

Alman devi 20 Şubat salı günü Allianz Arena'da oynanacak ilk maç için bilet isteyen üyelerine bir mesaj gönderdi.E-posta olarak gönderilen duyuruda Beşiktaş taraftarlarının stada girmemesi için çok ciddi güvenlik kontrolü yapılacağı aktarıldı.

BAYERN MUNIH GÖNDERDİĞİ E-POSTADA ŞUNLARI YAZDI:

"Beşiktaş taraftarları takımlarının geçen sezon oynanan UEFA Avrupa Ligi müsabakası öncesinde Lyon kulübü taraftarlarına büyük bir şiddetle saldırdı. Bundan dolayı 20 Şubat 2018 tarihinde Allianz Arena'da oynanacak Bayern Münih-Beşiktaş maçında tüm seyirciler için çok sıkı güvenlik kontrolleri uygulanacaktır"

Bayern Münih'ten Taraftarlarına Mesaj: Biletlerinizi Türkler'e Satmayın
E-postada ayrıca izin verilmeyen biletler için yoğun ve ciddi giriş kontrolleri yapılacağı da belirtilirken taraftarların kullanmayacakları biletleri iptal etmeleri istendi. Ayrıca kullanılmayacak biletlerin Türkler'e satılmaması istendi.

DAHA ÖNCE TÜRKLERE HAKARET ETMİŞLERDİ

Beşiktaş'ın Bayern Münih'in bu e-postası karşısında nasıl bir aksiyon alacağı merak ediliyor.

Bayern Münih taraftarı bundan 20 yıl önce iki kulübün Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçta Türklerin alışveriş yaptığı ucuzluk marketi olan Aldi'nin poşetlerini sallayarak Türk taraftarlara hakaret etmişti.

Bayern Münih\'ten Taraftarlarına Mesaj: Biletlerinizi Türkler\'e Satmayın

Son Dakika Spor Bayern Münih'ten Taraftarlarına Mesaj: Biletlerinizi Türkler'e Satmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ALBATROS : Şu Alamanlar Biz Türklerden Okadar Korkuyorlarki REİS Ne Ettin Şualmanlara Böyle Siyasetimizden Tırstılar Ekonomimizin Gelişmesinden Tırstılar Şimdide Futbolumuz Ve Türk Seyircisinden Tırstılar Halbuki İkidebir Kendilerine Destek Olmaya Giden Kılıçtaroglu Bile Çözüm Olmamışki Bayagı Korkmuşlar Hadi Hayırlısı 5 7 Yanıtla
  • Cng: Deplasmanda 5 icerde 3 yerizz :(( 5 5 Yanıtla
  • Gurbetci : Aynen "B" ye katiliyorum Besiktasli olarak gitmek isterdim ama gidemiyecegiz. Besiktasin aldigi bir karar, Münih degil. Artik nasil anladiysaniz orginal yaziyi. Ve UEFA nin aciklamasida var. 5 0 Yanıtla
  • Gs: Avrupada gs fb bjk taraftari diye bisey yok bayerle mac varsa herkes bjklidir 1 0 Yanıtla
  • benim adım bekir: bilet almayın enayiler televziyon veriyor zaten sizin gibi enayierin sayesinde adamlar sizin bir lastğini alamadığınız arabalara biniyor 0 0 Yanıtla

Advertisement