Bayern Münih, Vidal'i Resmen Açıkladı! - Son Dakika
Spor

Bayern Münih, Vidal'i Resmen Açıkladı!

Bayern Münih, Vidal\'i Resmen Açıkladı!

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Vidal'in transferi için kulübü Juventus ve Arturo Vidal ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı.

23.07.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya devi Bayern Münih Kulübü Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Şilili yıldız Arturo Vidal'in transferi için kulübü Juventus ve Arturo Vidal ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı.

BAYERN'LE ANLAŞTI

Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta'nın daha önce "Vidal, Juventus'tan ayrılmak istediğini bize iletti. Gitmek isteyeni tutabilmek için elimizde bir güç yok" dediği Arturo Vidal, Bayern Münih ile anlaştı.

BAŞKAN RESMEN AÇIKLADI

Transferi ise Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge açıkladı. Rummenigge, 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak, "Juventus ve oyuncu ile prensip anlaşmasına vardık. Sağluk kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak" dedi. Rummenigge, oyuncunun gelecek hafta başında Bayern ile antrenmanlara çıkacağını da duyurdu.

40 MİLYON EURO

Bayern'in, Vidal'in transferi için Juventus'a 40 milyon Euro, 5 yıllık anlaşmaya varılan Şilili oyuncuya da 27 milyon Euro ödeyeceği bildirildi.

2011'DE JUVE'YE GİTMİŞTİ

Manchester United'a giden Bastian Schweinsteiger'in yerine transfer edilen Vidal, Bayer Leverkusen'de oynarken de Bayern'in gündemine gelmiş; ancak Şilili, 2011'de Juventus'un yolunu tutmuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bayern Münih, Vidal'i Resmen Açıkladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DEVRİM KARA: bal etmez arı gibi, ne buluyorlar acaba bunda 1 0 Yanıtla

Advertisement