Bayırbucak Türkmenlerine Yapılan Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Bayırbucak Türkmenlerine Yapılan Yardım Kampanyası

Çayeli Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için ilçe genelinde yürütülen yardım kampanyasında toplanan yardım malzemelerinin yerine ulaştırıldığı bildirildi.

08.02.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çayeli Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için ilçe genelinde yürütülen yardım kampanyasında toplanan yardım malzemelerinin yerine ulaştırıldığı bildirildi.

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, yaptığı yazılı açıklamada, 13 Ocak'ta başlatılan yardım kampanyasında toplanılan yardımların, 4 Şubat'ta yola çıkarılarak teslimatının yapıldığını ifade etti.

Bazı yayın organları ve sosyal medya üzerinden bu yardımlar için karalama kampanyası başlatıldığını vurgulayan Esman, şunları kaydetti:

"Türkmen kardeşlerimize yardım kampanyasına halkımız oldukça yoğun ilgi göstererek birçok yardım malzemesini bizlere ulaştırdı. Sadece ilçemizden 1 tır dolusu yardım malzemesi toplamayı başardık. Yalnız gelen yardım malzemeleri içinde eleme yapmamız gerekiyordu. Bu yüzden kullanılmayacak durumda olan malzemeler, yetkili merciler ve kişiler tarafından ayıklanarak kullanıma uygun olanlar tırlara yüklenip kullanılmayacak durumda olanları da imhaya gönderdik. Yalnız bazı iyi niyetlerinden şüphe ettiğimiz kişiler, bunu kullanmaya çalışarak tarafımıza sosyal medya üzerinden karalama kampanyası başlattı. Değerli halkımızın, iyi niyetinden şüphe ettiğimiz kişilerin çıkarmış olduğu bu yanlış haberlere itibar etmemesini ve gönderdiği yardımların yerine ulaştığını bilmesini isterim."

Esmen, iyi niyetleri şüpheli olan kişilerin siyasete malzeme olacak şekilde hayır işlerini karalama yönündeki yapmış olduğu açıklamaları kınadığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayırbucak Türkmenlerine Yapılan Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement