Bayırköy'e PTT Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yaşam

Bayırköy'e PTT Şubesi Açıldı

Bayırköy\'e PTT Şubesi Açıldı

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’ne Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Şubesi açıldı.

17.01.2018 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bayırköy Beldesi'ne Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Şubesi açıldı.

Bayırköy Belde Belediyesi'nin önünde düzenlenen açılış törenine; Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik'in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik AFAD İl Müdürü Hayri Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende açılış konuşması yapan Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, PTT Şubesinin Belde halkına hayırlı olmasını diledi. Bozkurt, "Bayırköy Beldemize şubemizi açtık. Şubede her türlü bankacılık hizmetleri de yapılacaktır. Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın maaşlarını istedikleri takdirde evlerine götürecek hizmetimiz de var. Belde halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise, belde de vatandaşların rahat yaşam koşullarına ulaşmaları konusunda hizmetlerine her geçen gün bir yenisini eklediklerini belirtti. Yaman, "Benim babam da eski bir PTT emeklisi. Posta hizmeti geçmiş yıllarda çok zordu. Şimdilerde PTT hizmeti bankalar gibi görev yapıyor. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben açılışta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şubemizin belde halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Bayırköy PTT Şubesi hizmete girdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bayırköy'e PTT Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement