Baykal'a Kurultay Öncesi Genel Merkez'den Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Baykal'a Kurultay Öncesi Genel Merkez'den Ziyaret

Baykal\'a Kurultay Öncesi Genel Merkez\'den Ziyaret

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, 26-27 Şubat'ta yapılacak tüzük kurultayı öncesinde Genel Başkan yardımcıları Nihat Matkap ve Atila Emek ziyaret etti CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, 26-27 Şubat'ta yapılacak tüzük kurultayı...

16.02.2012 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, 26-27 Şubat'ta yapılacak tüzük kurultayı öncesinde Genel Başkan yardımcıları Nihat Matkap ve Atila Emek ziyaret etti CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, 26-27 Şubat'ta yapılacak tüzük kurultayı öncesinde Genel Başkan yardımcıları Nihat Matkap ve Atila Emek ziyaret etti. Matkap ve Emek, Baykal'a, yapılan hazırlıklar konusunda bilgi verdi ve düşüncelerini aldı.

CHP Genel Başkan yardımcıları Nihat Matkap ve Atila Emek, Deniz Baykal'ı, TBMM'deki odasında ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1.5 saat sürdü.

ANKA'ya konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, "Yapılmakta olan hazırlıklarla ilgili düşüncelerini aldık. Şu ana kadar ki hazırlıklar konusunda bilgi verdik, onun da düşüncesini aldık, ayrıntılı olarak konuştuk" dedi.

"Tekrar bir araya gelecek misiniz" sorusuna da Matkap, "Yo gerek yok" dedi.

Matkap ve Emek'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Baykal ile yapılan görüşmeye ilişkin bilgi vereceği öğrenildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Baykal'a Kurultay Öncesi Genel Merkez'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement