Baykal CHP'yi Ziyaret Etmedi - Son Dakika
Güncel

Baykal CHP'yi Ziyaret Etmedi

Baykal CHP\'yi Ziyaret Etmedi

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Adana'da CHP Adana İl Örgütü'nü ziyaret etmedi.

09.01.2012 18:48  Güncelleme: 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Adana'da CHP Adana İl Örgütü'nü ziyaret etmedi. Kurultay delegeleri ile Adana'da dün akşam yemek yiyen Baykal, bugün sabah basın toplantısının ardından Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türk-İş 4'ncü Bölge Temsilciliği'ni ve Çukurova Belediye Başkanı'nı ziyaret etti. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, eski Adana Milletvekilleri Tacidar Seyhan ve Kemal Sağ ile CHP eski Adana İl Başkanı Serdar Seyhan'ın eşlik ettiği Baykal, CHP Adana İl Örgütü'ne uğramadı. İl yöneticileri de Baykal'ın karşılama ve toplantılarında yer almadı.

İHRACAT-İTHALAT ORANINI SORDU

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (AESOB) Kazım Barışık'ı ziyaret eden Baykal, çiçekle karşılandı. Ziyarette konuşan Baykal, esnafın toplumun çimentosu olduğunu söyledi. Esnaflara, "İktidarlar sel, siz kumsunuz" diye seslenen Baykal, " Türkiye'de çok ciddi ekonomik sıkıntılar var. Ekonomide bir açık var. Bu dalgalanmalar o nedenle oluyor. Her yıl ihracat rekor kırıyor zaten. Önemli olan ihracatın ithalatı karşılama oranıdır. Bu oran artıyor mu, artmıyor mu?" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NU SAVUNDU

AESOB'tan sonra, Türk-İş 4'ncü Bölge Temsilciliği'ni ziyaret ederek, sendikacılarla buluşan Baykal, emekçilerin yanında olduklarını söyledi. Türk-İş Temsilcisi Edip Gülnar'ın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk-İş'e yönelik eleştirilerine kırıldığını söylemesi üzerine Baykal, "Biz aynı anlayışın temsilcileriyiz. Aynı partide olanlar bile birbirlerini eliştirirler. Daha iyi noktalara gelmek için yapılıyor bunlar. Kırılmayalım, darılmayalım. Küsmeyelim, eleştirileri iyi niyetle karşılayalım" dedi.

CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ı da ziyaret eden Baykal'a, eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, eski Adana Milletvekilleri Tacidar Seyhan, Kemal Sağ ve Hulusi Güvel de eşlik etti. Baykal'a ilçe ve belediye hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, yeni yapacakları belediye hizmet binasının projelerini de Baykal'a gösterdi. Ziyaretin ardından Baykal, uçakla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baykal CHP'yi Ziyaret Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement