Baykal'dan Manavgat Şelalesi'ne Övgü - Son Dakika
Güncel

Baykal'dan Manavgat Şelalesi'ne Övgü

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

22.06.2017 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Baykal, belediye tarafından düzenlemesi yeniden yapılan Manavgat Şelalesi'nin güzel olduğunu söyledi.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Evrenseki Mahallesi'nde Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Baykal bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Oruç açılmadan önce Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e bir görevli tarafından getirilen acı biberi alan Baykal, kendisinin bunu sevdiğini söyledi. Baykal, acı biberlerden bir tanesini de eski Antalya milletvekillerinden Tuncay Ercenk'e verdi

.

Deniz Baykal iftarın ardından Manavgat Şelalesi'ne geçti. Manavgat Belediyesi tarafından yapılan Manavgat Şelalesi'nin yeni halini çok beğenen Deniz Baykal, Başkan Şükrü Sözen'den bilgi aldı. Şelaleyi herkesin bildiğini söyleyen Baykal, "Şimdi Türkiye'nin önüne konulabilir hale gelmiş. Bunun ticari boyutu var, turistik boyutu var. Çok güzel olmuş, Manavgat'a yakışan bir çalışma olmuş" dedi.

Deniz Baykal, Manavgat Şelalesi'nin önünde ziyaretçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - Manavgatantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baykal'dan Manavgat Şelalesi'ne Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement