Deniz Baykal: Korkuteli'nin Havasını Koklamaya Geldim - Son Dakika
Yerel

Deniz Baykal: Korkuteli'nin Havasını Koklamaya Geldim

Deniz Baykal: Korkuteli\'nin Havasını Koklamaya Geldim

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Elmalı ve Korkuteli seçmenleriyle buluştu.

28.03.2014 21:38  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Elmalı ve Korkuteli seçmenleriyle buluştu.

Baykal, beraberinde CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ile birlikte Elmalı mitingine katıldı. İlk olarak Elmalı'ya giden Baykal, CHP Elmalı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tufan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge katıldı. Baykal, mitingde yaptığı konuşmada, siyasete atıldığı yıllarda Elmalı ve köylerinde birçok yeri ziyaret ettiğini, Elmalılı halkının siyasi hayatında önemli yeri olduğunu söyledi.

Elmalı halkına seslenen Baykal, "Bu seçimlerin, Türkiye'nin geleceğinin oylanacağı, insanların gelecekleri konusunda karar verecekleri çok önemli bir seçim olduğunu belirterek, Türkiye'de 12 yıldır iktidarda bulunan hükümetin uygulamalarına "dur" demek için de önemli olduğunu vurguladı. Baykal, "Meclis'te umut var mı? Yargıda umut var mı? Basında umut var mı? Televizyonlarda umut var mı? E ne olacak? Bir yüksek otorite lazım bu gidişata 'dur' diyecek, vurduğu yerden ses getirecek. Herkesin saygı duyacağı, güçlü, büyük, yüksek bir siyasi otorite lazım. Var mı öyle bir otorite? Var. Kimdir o otorite? Milletin ta kendisidir, Elmalı'nın ta kendisidir. Sevgili Elmalılar, Cumhurbaşkanının yapamadığını sizler yapacaksınız, öyle gözüküyor. Yapmak zorundasınız. Ben vebali söylüyorum, sorumluluğu söylüyorum, görevi söylüyorum. Yaparsınız, yapmazsınız takdir sizin" dedi.

Miting sonrası Korkuteli seçim bürosunda Korkuteli seçmenleri ile sohbet eden Baykal, "Korkuteli'nin havasını koklamaya geldim" dedi.

Seçim bürosu önünde partililerle çay içen Baykal, "Korkuteli kararını vermiş, sandığı bekliyor. 2 gün sonra Korkuteli başkanını seçecek. Korkuteli'de değişim zamanı" dedi.

Baykal ve beraberindeki Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ilçeden ayrıldılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Baykal: Korkuteli'nin Havasını Koklamaya Geldim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement