Bayraklı Belediyesi'nden Özel Güne Özel Konser - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi'nden Özel Güne Özel Konser

Bayraklı Belediyesi\'nden Özel Güne Özel Konser

Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde şef Köksal Coşkun önderliğinde Sevgililer Günü özel konseri verdi.

14.02.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde şef Köksal Coşkun önderliğinde Sevgililer Günü özel konseri verdi. Türk Halk Müziği sanatçısı Makbule Kaya ise muhteşem sesiyle dinleyicilerin yüreklerine dokundu.

Geceye Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Kaya, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile çok sayıda vatandaş katıldı. Konsere yoğun ilgi nedeniyle Tepekule Kongre Merkezi'ndeki Anadolu Salonu adeta doldu taştı. Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Kütahya'dan Elazığ'a, Zonguldak'tan Şanlıurfa'ya kadar Türkiye'nin 7 ayrı bölgesinden özel türkülerle salonu dolduranların kalplerine dokundu. Kimi zaman koronun kimi zaman solistlerin seslendirdiği türkülere Bayraklı Folklör Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ekibi de oyunlarıyla eşlik etti.

KONUK SANATÇI MAKBULE KAYA SAHNE ALDI

Bu özel güne ait konserin ikinci bölümünde ise konuk sanatçı Makbule Kaya sahne aldı. Kaya, sempatik tavırları ve muhteşem sesiyle birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Sanatçı; programını sözleri Aşık Mahzuni Şerif'e ait olan Mustafa Kemal Atatürk'e yazılan "sarı saçlım mavi gözlüm" isimli türküyü seslendirerek son verdi. Kaya'nın muhteşem performansının ardından ikinci kez sahne alan Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu "Karadır kaşların", "Kalenin bedenleri" ve "Cemilemin gezdiği dağlar meşeli" gibi birbirinden güzel türküleri seslendirerek konseri alkışlar eşliğinde bitirdi.

14 Şubat Sevgililer Günü'ne yakışan bir konser düzenlediklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Çok güzel bir konserdi. Sevgili Makbule Kaya ve Bayraklı Belediyesi'nin Türk Halk Müziği Korosu, şefimiz Köksal Coşkun öncülüğünde muhteşem bir konser verdi.Tüm Türkiye'nin, bütün insanlığın Sevgililer Gününü kutluyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi'nden Özel Güne Özel Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement