Bayraklı Karabağ'ı Bırakmıyor - Son Dakika
Politika

Bayraklı Karabağ'ı Bırakmıyor

Bayraklı Karabağ\'ı Bırakmıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığından çekildiğini açıklayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı, belediye personeli ve ilçe sakinleri yalnız bırakmadı.

31.12.2018 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığından çekildiğini açıklayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı, belediye personeli ve ilçe sakinleri yalnız bırakmadı. Toplanan kalabalık, "Biz seni istiyoruz başkanım" sloganları atarak Başkan Karabağ'a destek verdi ve geri dönmesini istedi.

Bayraklı Belediyesi personeli ve ilçe sakinleri, belediyeciliği bırakacağını açıklayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı, kararından vazgeçirmek için sabah erken saatlerde belediye binası önünde toplandı. Kalabalık grup, "Biz seni istiyoruz başkanım, halkçı başkan bizi bırakma, Bayraklı burada liderinin yanında" sloganları atarak Başkan Karabağ'a destek verdi ve geri dönmesini istedi. Büyükşehir olmasa da Bayraklı'da bir dönem daha kalmasını istedi. Vatandaşların tezahüratlarını karşılıksız bırakmayan Başkan Karabağ da kısa süreliğine vatandaşların yanına inerek, herkese teşekkür etti. Duygusal anların yaşandığı buluşmada vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

"Bu kalıp bana dar geldi"

Karabağ, yaptığı duygusal konuşmada, "Bu sistem içinde ilçe belediyeciliğinin yapılması zor. İstediğin işleri yapamıyorsun. Hepinize emeğiniz için teşekkür ederim" dedi. Yaklaşık 10 senede iyi günlerin kötü günlerden fazla olduğunu belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Benim büyükşehir dosyasını vermeden önceki kararım, çok yakınımdaki arkadaşlar biliyor; belediyeciliği bırakmaktı ve büyükşehire dosya vermemekti. Ama arkadaşların ısrarıyla, zorlamasıyla dosyayı verdik. Bir de ilçeleri gezerek oralardaki tabloyu gördük. Ancak ilçe belediyeciliğinin bu sistem içinde yapılması çok zor. Çalışanlara istediğini veremiyorsun, istediğin işleri yapamıyorsun, büyükşehir yetkileri her şeyi kısıtlıyor ve paranın büyük bölümü büyükşehire gidiyor. Dolayısıyla bu kalıp bana dar geldi." dedi.

"İçimizde tam bir dejenerasyon var

Görevi süresince kötü insan manzaraları ile karşılaştığını anlatan Başkan Karabağ, şöyle devam etti: "İkincisi insanlar içinde bu kadar bozulma olduğunu burada yaşadım. İnanılmaz kötü insan manzaralarıyla karşılaştım. Bu içeriden, dışarıdan kendi partimizin içinden dışından da oldu. İş, aş, ekmek paylaştığımız insanların tanınmaz halde kötü olmaları, tamiri mümkün değil arkadaşlar. Tam bir dejenerasyon var bizim içimizde. Dolayısıyla bu süreç, kuruluşunu yaptığım belediyeden ilk başlardaki yorgunlukla beraber bugünlere kadar geldi. Hiç hoş şeyler yaşamıyor herkes. Yani bu iş çığırından çıktı. Dolayısıyla rantçılar beni, istemiyor. İhale mafyası beni istemiyor"

Vatandaşların sevgi gösterileri karşısında duygulanan Başkan Karabağ, tezahüratlar eşliğinde belediye binasına girdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bayraklı Karabağ'ı Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya
    23:42 DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı: Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamayın

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement