Bayram Bektaş: "Biz Her Maçımıza Final Maçı Gibi Çıkıyoruz" - Son Dakika
Spor

Bayram Bektaş: "Biz Her Maçımıza Final Maçı Gibi Çıkıyoruz"

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Elazığspor maçında son dakika golüyle galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, “Çok fazla böyle son dakika galibiyetleri yaşamıyoruz ama güzel bir duyguymuş. Biz her maçımıza da final maçı gibi çıkıyoruz.

14.10.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Elazığspor maçında son dakika golüyle galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, "Çok fazla böyle son dakika galibiyetleri yaşamıyoruz ama güzel bir duyguymuş. Biz her maçımıza da final maçı gibi çıkıyoruz. Sezon sonu için hayırlısı. Nerede bitirirsek ona göre hareket edeceğiz" dedi.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Ümraniyespor, sahasında Elazığspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Çok zor bir karşılaşma olacağını maçtan önce söylemiştim. Elazığspor çok iyi atak yapan bir takım. Daha çok pozisyonu değerlendirenin avantajı olacaktı. Biz penaltı golüyle öne geçtik. Sonra dikkatsiz bir penaltı sonucu da beraberlik oldu. Belki daha önce de maçı koparabilirdik. Öne geçtiğimizde oyunu daha iyi yönlendirebilirdik. Ama basit top kayıpları yaptık. Çok şükür son dakika golüyle de galip geldik. Çok fazla böyle son dakika galibiyetleri yaşamıyoruz ama güzel bir duyguymuş. Biz her maçımıza final maçı gibi çıkıyoruz. Sezon sonu için hayırlısı. Nerede bitirirsek ona göre hareket edeceğiz. Elazığspor'a da bundan sonraki yolculuğunda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayram Bektaş: 'Biz Her Maçımıza Final Maçı Gibi Çıkıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement