Bayram'da Bodrum'a Yıldız Yağacak - Son Dakika
Güncel

Bayram'da Bodrum'a Yıldız Yağacak

Bayram'da Bodrum'a yıldız yağacak Ünlü isimler Bodrum'da gece gündüz konser verecek Tatilciler Bodrum'da eğlenceye doyacakMUĞLA - 10 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte ünlü isimler Bodrum'da sahne almaya başladı.

30.08.2017 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram'da Bodrum'a yıldız yağacak

Ünlü isimler Bodrum'da gece gündüz konser verecek

Tatilciler Bodrum'da eğlenceye doyacak

MUĞLA - 10 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte ünlü isimler Bodrum'da sahne almaya başladı. Kurban bayramına 2 gün kala Bodrum'a akın eden tatilciler Gülşen konseri ile coştu.

Kurban bayramı tatilini başlamasıyla birlikte birçok vatandaş Bodrum'a akın etti. Yaklaşık 1,5 milyon insanın geldiği ilçede adım atacak yer kalmazken turizmcinin ise yüzü güldü. Tatilin 10 gün olması nedeniyle bir çok mekan programlarını uzattı. Birçok ünlü sanatçı Bodrum'un en ünlü eğlence mekanların da sahne almaya başladı.

Gülşen konserinde izdiham

Kurban bayramını Bodrum'da geçirecek olan vatandaşlara güzel bir tatil sunmak için eğlence mekanları bir birleri ile yarışmaya başladı. Tatil programları kapsamında ilk sahneyi ise ünlü sanatçı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu aldı. Pasha clupte sahneye çıkan Gülşen izdihama neden oldu. Binlerce insan kulübe akın edince işletme kapılarını kapatmak zorunda kaldı. Tıklım tıklım dolan mekanda 2 saat sahnede kalan Gülşen sevilen şarkılarını hayranlarına seslendirdi. Dans şovlarıyla da büyük beğeni toplayan Gülşen sevenlerinin Kurban bayramını kutlamayı da ihmal etmedi.

Ünlülerden gece gündüz konser

Gündüzleri beach kulüplerde konser verecek olan ünlü isimler geceleri ise eğlence mekanlarında sahne alacak. Gece gündüz Bodrum'da sahne alacak ünlü sanatçılardan bazıları aynı gün içerisinde 2 mekanda çıkacak. Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın, Gülşen, Hadise, Sıla, MFÖ, Işın Karaca, Ferya Anıl Yarkın, Fatih Ürek, Serkan Kaya, Cengiz İmren, Sibel Tüzün, Yeşim Salkım, Metin Eda Özülkü ve daha bir çok sanatçı Bodrum'un ünlü mekanların da sahne alacak. Antik Tiyatroda bayramın ilk günü Sıla, 2'inci günü MFÖ grubu, 3'üncü günü ise Ferhat Göçer konser verecek. Pasha clupte ise bayramın 1'inci günü Serdar Ortaç, 2'inci günü Gülşen, 3'üncü günü Pascal Nouma ve bayramın son günü Fatih Ürek sahne alacak. Ünlü beachlerde ise bayramın ilk günü Gülşen, 2'ci günü Hadise, 3'üncü günü ise Murat Dalkılıç, Berkay ve Demet Akalın gibi isimler sahne alacak.

Gece kulüpleri ve Beach kulüplerinin yanı sıra 5 yıldızlı otellerde bayram programlarında ünlü isimleri ağırlayacak. Rixos Premium Bodrum'da bayram arifesinde Işın Karaca, bayramın ilk günü Sibel Tüzün, 2'inci günü Tuğba Özerk, 3'üncü günü Mogol sirki ve bayramın son günü Sinan Erkoç tatilcilere bayram şenliği yaşatacak.

Bayram\'da Bodrum\'a Yıldız Yağacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayram'da Bodrum'a Yıldız Yağacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement