Bayramda ihtiyaç sahiplerine yardım - Son Dakika
Güncel

Bayramda ihtiyaç sahiplerine yardım

Bayramda ihtiyaç sahiplerine yardım

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi tarafından Adıyaman'da bin aileye kurban eti dağıtıldı.

16.10.2013 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi tarafından Adıyaman'da bin aileye kurban eti dağıtıldı.

Samsun'dan gelen 262 kişi, Adıyaman girişinde Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve katılımcılar tarafından çiçeklerle karşılandı. Kurbanlarını Adıyaman'da kestiren Samsunlular, etleri paketledikten sonra kentte ihtiyaç sahibi bin aileye dağıttı. Dağıtım esnasında duygulu anlar yaşandı.

Dernek gönüllüsü Ayfer Tarım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nı kutlamak için ilk defa Adıyaman'a geldiğini, böyle bir bayramı ilk defa yaşadığını söyledi.

Çok duygulandıklarını ifade eden Tarım, "Gücümüz yettiği kadar bu güzel günde bir nebze de olsa destek olmak için buralara geldik. Çocuklarımı ve torunlarımı bırakıp buraya geldiğime, bu insanları gördükçe daha çok mutlu oldum"dedi.

Gönüllü Filiz Bekdemir de bayramı bayram gibi yaşadıklarını dile getirerek, kardeşliği pekiştirmek için Adıyaman'a geldiklerini kaydetti.

İhtiyaç sahiplerinin dertleriyle dertlenmenin anlatılamayacağını dile getiren Bekdemir, "Onları gördükçe silkeleniyoruz. Kendimize geliyoruz. Onlar için duygularımı ifade edemiyorum. Çok değişik aileler gördük. Allah yardımcıları olsun, Allah bize de onları unutturmasın. İnşallah dertlerine derman olalım" ifadesini kullandı.

Adıyamanlı Osman Bayram ise 10 kişi, 2 odalı evde kaldıklarını anlatarak, yardımda bulunan dernek yetkililerine teşekkür etti.

Yardım kapsamında ailelere maddi yardımda da bulunuldu. Dağıtımın ardından ziyaretçiler, Samsat ilçesine giderek sahabe Saffan Bin Muattal'ın kabrini ziyaret etti.

Dağıtıma Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir de katıldı.

-kurban bayramı

-yardım

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayramda ihtiyaç sahiplerine yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement