Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı'nda mezarlıktaki yakınlarının kabir ziyaretine gelen vatandaşların araçlarının camını kırıp hırsızlık yapan zanlı tutuklandı.

09.09.2017 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı'nda mezarlıktaki yakınlarının kabir ziyaretine gelen vatandaşların araçlarının camını kırıp hırsızlık yapan zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kurban Bayramı'nın ikinci günü yakınlarının kabir ziyaretine gelen vatandaşların Şeyhadil Mezarlığı Şehitlik kapısının önüne bıraktıkları araçların camlarının sert cisimle kırılıp içindeki cep telefonu, para ve özel eşyaların olduğu bebek çantalarının çalınması üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Olay yeri yakınlarındaki güvenlik kamerası kayıtlarından olay günü mezarlık etrafında dolaşan şüpheli bir aracın markasını belirleyen polisler, kent genelindeki MOBESE ve plaka tanıma sistemi kayıtlarını inceleyerek şüpheli araca ulaştı.

Araç sahibinin Yavuz Selim Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenleyen ekipler, yağma, evrakta sahtecilik, dolandırıcılık, hırsızlık ve yaralama gibi 14 suçtan kaydı bulunan olayın zanlısı Kenan K'yi (36) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kenan K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement