Bayramda Toplu Ulaşım İndirimli Olacak - Son Dakika
Güncel

Bayramda Toplu Ulaşım İndirimli Olacak

İzmir'de Kurban Bayramı süresince otobüs, vapur ve raylı sistem ile toplu ulaşım araçlarının yüzde 50 indirimli hizmet vereceği bildirildi.

29.08.2017 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Kurban Bayramı süresince otobüs, vapur ve raylı sistem ile toplu ulaşım araçlarının yüzde 50 indirimli hizmet vereceği bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı süresince otobüs, vapur ve raylı sistem toplu taşıma hizmeti ücretlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Mezarlıklara ücretsiz sefer düzenlenecek

Mezarlıklara ise bayram süresince 08.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Karabağlar ve Yeşilyurt mezarlıklarına Bahribaba otobüs peronlarından, Hacılarkırı Mezarlığına Konak AKM peronlarından, Soğukkuyu, Doğançay, Örnekköy mezarlıklarına Karşıyaka İskeleden, Balçova ve Aşağı Narlıdere mezarlıklarına da Fahrettin Altay Aktarma Merkezinden ücretsiz otobüs seferleriyle ulaşım sağlanabilecek.

Bornova Meydanı'ndan da eski ve yeni mezarlıklar ile Işıkkent, Pınarbaşı, Hacılarkırı mezarlıklarına, Şirinyer aktarma merkezinden Buca eski ve yeni mezarlıklar ile Gökdere Mezarlığı'na ücretsiz otobüs seferi yapılacak.

Urla ve Foça'ya gemi seferi

İZDENİZ Genel Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Kurban Bayramı'nın ikinci, üçüncü ve dördüncü günleri Urla ve Foça'ya gemi seferleri yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayramda Toplu Ulaşım İndirimli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement