Bayrampaşa'da silahlı saldırı kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Bayrampaşa'da silahlı saldırı kamerada

Bayrampaşa'da silahlı saldırı kamerada Minibüsten açılan ateş sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı Bayrampaşa'da bir kişi otomobiline binerken, minibüsten açılan ateş sonucu yaralandı.

10.11.2022 15:58  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa'da silahlı saldırı kamerada

Minibüsten açılan ateş sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı

İSTANBUL - Bayrampaşa'da bir kişi otomobiline binerken, minibüsten açılan ateş sonucu yaralandı. Yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheliler ise kaçtı. Saldırı anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Bayrampaşa Şehir Parkı Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Tayfun Dayan park halindeki otomobile binmek istedi. Bu sırada otomobilinin arka tarafında bekleyen gri minibüs Tayfun Dayan'ı doğru harekete geçti. Minibüste bulunan 2 kişi Dayan'a ateş açarak kaçtı. Silahlı saldırı sonucu yaralanan Dayan, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tayfun Dayan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anı ise kameraya yansıdı. Görüntülerde Dayan'ın aracına doğru gittiği, bu sırada minibüsteki saldırganların Dayan'a ateş açtığı görülüyor.

Bayrampaşa\'da silahlı saldırı kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Bayrampaşa'da silahlı saldırı kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement