Bbp'den Karabalık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bbp'den Karabalık'a Teşekkür Ziyareti

Bbp\'den Karabalık\'a Teşekkür Ziyareti

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Kartepe'de Yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı İçin Teşekkürlerini Sunmak Üzere Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı Ziyaret Etti.

28.01.2011 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve İl Sekreteri Rıza Güven Usta, dün Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. İl Başkanı Korkmaz, Kartepe Belediyesi tarafından Uzuntarla Bağdat Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda açılan parka merhum Genel Başkan Yazıcıoğlu'nun adının verilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Merhum Genel Başkanımızın adının yaşatılması adına ilçenizde bir parka isminin verilmesi bizleri çok duygulandırdı. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nı gezdik çok beğendik. Genel başkanımızın adının yaşatılağı parkın düzenlenmesinde emeği geçen tüm personelinizi sizlerin huzurnda kutlarım" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karabalık ise, "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu, takdir ettiğimiz kişilerin başında geliyordu. Ölümü bizleri derinden üzmüştür. Onun gibi liderlerin unutulmaması gerekli. Biz de bu düşünce ile gençlerimizin kullanacağı ilçemizdeki bir parka adını vererek yaşatmak istedik. Uzuntarla'daki park alanında hem muhtarlık binası hem de oyun ve dinlence alanları ile uğrak bir mekan olarak Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nı oluşturduk" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bbp'den Karabalık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement