BBP Genel Başkanı Destici - - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici -

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Sivas Belediye Başkan adayının mevcut başkan Doğan Ürgüp olduğunu açıkladı.

04.01.2014 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Sivas Belediye Başkan adayının mevcut başkan Doğan Ürgüp olduğunu açıkladı.

BBP Sivas İl Başkanlığınca Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Destici, yaklaşan yerel seçimlerin ülkenin içinde bulunduğu durum itibarıyla genel seçim havasına sokulduğunu savundu.

Destici, 2009 yerel seçimlerinde 20'ye yakın belediyeyi kazandıklarını hatırlattı. "Yerel yönetimler iktidar partisinde olmazsa hizmet gelmez" anlayışının yerleştirilmeye çalışıldığını savunan Destici, "BBP olarak biz bunu yerle bir etmişiz" dedi.

Destici, şunları söyledi:

"Biz, bu belediyelerin tamamını iktidar partisinden devraldık. O dönemle bu dönemi kıyaslayalım. 3 katından az hizmet yapmışsak ben adaylarımı çekeceğim. Hodri meydan. Yerel seçimlerin yerel hizmetler değerlendirilerek yapılması gerekir. Milletin oyunu kullanırken, tercihini yaparken önceliğinde bu olması gerekir diye düşünüyorum. Onun için biz BBP olarak iddialıyız. Yerel yönetimlerde Türkiye'nin en başarılı partisi, BBP'dir. En başarılı belediyeler, BBP'li belediyelerdir. Bu hizmetlerimiz yapılırken hiçbir vatandaşımız arasında parti ayrımı gözetilmedi. Bizim felsefemiz bu."

İnsanları etnik kökenleriyle, mezhep farklılıklarıyla, siyasi görüşleriyle değerlendirmediklerini dile getiren Destici, "Biz önce insan diye bakıyoruz ve insanın her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyoruz. Bizim inancımız budur. Onun için insan her şeyin üstündedir. Onun için burada, Sivas'ta hizmetler yapılırken hiçbir kardeşimiz mağdur edilmemek üzere bütün kardeşlerimize adil bir yaklaşım gösterilmiştir" diye konuştu.

Konuşmasının ardından, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü kürsüye çağıran Destici, 30 Mart'taki seçimde BBP'nin adayının yine Ürgüp olduğunu açıkladı.

BBP'den yeniden aday gösterilen Ürgüp ise döneminde yapılan ve tekrar seçilmesi halinde yapmayı planladığı çalışmaları anlatarak, kendisine destek veren tüm partililere teşekkür etti.

Aday tanıtım toplantısına, BBP'nin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan ve ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu da katıldı.

BBP Genel Başkanı Destici -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Haldun Toprak: Hala Muhsin Yazıcoğlu üzerinden siyaset yapıyorsunuz kardeşim.Memlekete ne kattınız hangi hayırlı işe imza attınız merak ediyorum.Sivas sayenizde iyice yaşanmaz hale geldi Allah rızası için bir bakın şu memleketin haline, bırakın arabayla çarşıya çıkmayı yürümeye yer yok trafik allak bullak olmuş.Birde çıkıp yerel yönetimde çağ atlattık demiyomusunz sinir oluyorum yaaaaaaaaaaaa. 0 0 Yanıtla
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement