BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'yi yönetenler ve muhalefetin Türkiye'nin asli gündemleri yerine suni gündemler oluşturduğunu belirterek, "Bizim terörü, Suriye sınırında 51"...

01.06.2013 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'yi yönetenler ve muhalefetin Türkiye'nin asli gündemleri yerine suni gündemler oluşturduğunu belirterek, "Bizim terörü, Suriye sınırında 51 vatandaşımızın öldüğü Reyhanlı olayını konuşmamız gerekiyorken suni gündemler oluşturuluyor. Biz vefasız bir millet miyiz? Ne çabuk unutuyoruz. PKK ile yapılan bu süreçte sorun çözüldü mü, terör bitmiş midir? Buradan açık ve net bir şekilde söylüyorum ki, PKK çekilmemiş ve çekilmeyecektir" dedi.

Sivrihisar'da BBP'nin yeni parti binasının açılışı dolayısı ile bir tören düzenlendi. Açılış konuşmasını yapan BBP Sivrihisar İlçe Başkanı Fevzi Arı, birçok kurum ve kuruluştan yılın siyasetçisi ödülü almış, bu toprakların evladı bir genel başkanları olmasından dolayı çok şanslı olduklarını belirtti. Arı, "Bu sorumluluğun bilincinde olan bizler, Sivrihisar'ımızı daha ileriye taşımak, hak ettiği yerde olması için 2013 yılbaşından mart ayı sonuna kadar yaklaşık 12 bin kilometre yol katledip 62 köyümüzün tamamını ziyaret ederek problemlerini ve çözümü konusunda çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin dertlerini dert, sevinçlerini sevinç kabul ettik. Bizler sadece seçimden seçime değil, her gün her saat beraberiz" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise konuşmasında, mübarek insanların, manevi büyüklerin yattığı, tarihi ilçede olmaktan onurlu ve mutlu olduğunu belirtti. Sivrihisar'ın sorunlarını, dertlerini bildiklerini, el birliği ile çözmek için çalışacaklarını anlatan Destici, "Sivrihisar tarihi, kültürü ve barındırdığı her türlü zenginliğe rağmen hak ettiği yere gelememiş, göç vermiş ve vermeye de devam etmektedir. El ele verip Sivrihisar'ımızı hak ettiği yere taşıyalım. Sivrihisarımızı Türkiye'nin yıldızı yapalım" dedi.

Destici, Türkiye'yi yönetenler ve TBMM'sindeki muhalefetin Türkiye'nin asli gündemleri yerine süni gündemler oluşturmakta olduğunu söyleyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bizim terörü konuşmamız gerekiyor. Suriye sınırında 51 vatandaşımızın öldüğü Reyhanlı olayını konuşmamız gerekiyorken suni gündemler oluşturuluyor. Biz vefasız bir millet miyiz? Ne çabuk unutuyoruz. Çözüm süreci dedikleri ve bizim başından beri karşısında olduğumuz PKK ile yapılan bu süreçte sorun çözüldü mü, terör bitmiş midir? Buradan açık ve net bir şekilde söylüyorum ki, PKK çekilmemiştir ve çekilmeyecektir. İstanbul'a yapılacak 3. köprüye Yavuz Sultan Selim'in isminin verilmesinin tartışılmasının bir anlamı yoktur. Yavuz Sultan Selim ki, 8 yıllık padişahlığı döneminde Osmanlı topraklarının en çok genişleten padişahtır. Bu nedenle köprüye hangi Osmanlı padişahının veya Türk İslam büyüğünün ismi verilirse verilsin tartışılması gereksizdir. Biz bu vatanı emlak borsasından almadık. Bu vatanın her bir karış toprağı şehit kanıyla sulanmıştır. Bu nedenle toprağımızın her bir karışı kutsaldır."

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde yeni ilçe binası açıldı. Ayrıca, çok sayıda partiye yeni üye olanlara Genel Başkan Destici tarafından rozet takıldı.

Törene Destici'nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, Genel Sekreter Üzeyir Tunç, MYK Üyesi Ali Keser, İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Kayakent Belediye Başkanı Ese Ildız, Mihalıççık Belediye Başkanı Ümit Güven ve çok sayıda partili katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement