BBP'li Ürgüp: "Belediye Başkanlığı Ekmek Kapısı Değildir" - Son Dakika
Güncel

BBP'li Ürgüp: "Belediye Başkanlığı Ekmek Kapısı Değildir"

BBP\'li Ürgüp: "Belediye Başkanlığı Ekmek Kapısı Değildir"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp, belediye başkanlığının ekmek kapısı olmadığını söyledi.

20.03.2019 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp, belediye başkanlığının ekmek kapısı olmadığını söyledi.

BBP'den Sivas Belediye Başkan adayı olan Doğan Ürgüp, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Ürgüp, ilk olarak kentteki bir özel yurtta kadınlar ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada seçilmesi takdirde projeleri anlatan Ürgüp, seçimlerde destek istedi. Ürgüp daha sonra Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne geçerek Zabıta Müdürü Zekeriya Kayalı ve personelle buluştu. Zabıta personelinin sorunlarını dinleyen Ürgüp seçimde destek isteyerek,"Belediyecilik halka hizmet etmektir. Halka hizmet etmek hakka hizmet etmektir. Hepimiz bir ekmek parası için gayret gösteriyoruz. Belediye başkanlığı ekmek kapısı da değildir. Belediye başkanlığında elde edeceğin kazançtan fazlasını harcamak mecburiyetindesiniz. Sandığa gideceksiniz. Oy vereceksiniz. Herhangi bir partiye ve görüşe sahip olabilirsiniz bu bana göre bir problem değil, inançlarınızda bana göre problem değil, esas olan herkesin aldığı görevi yapmasıdır. Belediye başkanlığı makamı da oy veren veya vermeyen ile bu göreve talip olmamız lazım bende bu şartlarda bu göreve talip oldum. Hepinizin duasını ve desteğini bekliyorum."dedi.

Belediye şirketi Özbelsan bünyesindeki Makine ve İkmal Müdürlüğünü de ziyaret eden başkan adayı Ürgüp burada da belediye işçileriyle sohbet etti. Seçimde herkesin oyuna talip olduğunu ifade eden Ürgüp, "Geçmiş belediye başkanlığım döneminde belediye işçileriyle yapmış olduğumuz sözleşmeler çok yüksekti. Enflasyon tek haneliydi. 11+11 zam yaptık. İkinci yıl 14+14 yaptık. 5'inci yıla girdiğimizde 14+13 zam yaptık. O yıl yapmış olduğumuz sözleşmeyi sosyal haklardan değil maaştan yaptık. Ben hakkını insanlara vermekten yanayım. Ama her zaman şunda yanayım. Paralarınızı alacaksınız paralarınızı ben vermiyorum. Milletin parasını size veriyoruz. Karşılığını da iş olarak vereceksiniz. Çok güzel işler yaptık. İhaleli yapılacak bir kısmını kendi personelimizle yaptık." diye konuştu.

Son olarak İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Ürgüp, itfaiye personeline projelerini anlattı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BBP'li Ürgüp: 'Belediye Başkanlığı Ekmek Kapısı Değildir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement