BBP Lideri Yazıcıoğlu'nun Konya Ziyareti - Son Dakika
Politika

BBP Lideri Yazıcıoğlu'nun Konya Ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bülent Ecevit'in Başbakan Olduğu Dönemde Çıkarılan Af Yasasını Eleştirerek, İktidara Geldikleri Takdirde İdam Cezasını Geri Getireceklerini Söyledi.

06.04.2007 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bülent Ecevit'in başbakan olduğu dönemde çıkarılan af yasasını eleştirerek, iktidara geldikleri takdirde idam cezasını geri getireceklerini söyledi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde gezi ve incelemelerde bulunan Yazıcıoğlu, dükkanları gezerek esnaflarla görüştü ve sorunlarını dinledi. Yazıcıoğlu, daha sonra Bozkır'a bağlı BBP'li Korualan beldesini ziyaret etti. Vatandaşlarla açık havada sohbet eden Muhsin Yazıcıoğlu, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çıkarılan afları eleştiren Yazıcıoğlu, Türkiye'nin aflarla yaşanmaz hale geldiğini savunarak, "İktidara geldiğimiz takdirde idam cezasını yeniden getireceğiz. Şimdi de Abdullah Öcalan'a çıkartmaya çalışıyorlar. 'Benim nemden dizlerim ağrıdı. Beni F tipi cezaevine götürün' diyor. Sen ne analar ağlattın dürzü. 33 eri kurşuna dizmiş olan adam yaşıyor. Avrupa uyum yasaları adı altında idamı kaldırdılar. Biz ne olursa olsun o idamı getireceğiz ve çocukların ırzına geçip onu boğup kör kuyuya atanı, 'zevk için geldim, 7 kişiyi öldürdüm' diyeni idam ederiz. Bunun başka yolu yok. Herkes eşkiyanın, teröristin hakkını savunuyor. Garibanınkini savunmuyor. Bunları söylediğim zaman herkes benim üzerime yürüyor. Ben dinimin, imanımın, milliyetimin davacısıyım ve elbette varlığım Türk varlığına armağan olacaktır" dedi.

(BÇ-FM-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Lideri Yazıcıoğlu'nun Konya Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement