BBP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığına Hüseyin Has Yeniden Seçildi - Son Dakika
Politika

BBP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığına Hüseyin Has Yeniden Seçildi

BBP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığına Hüseyin Has Yeniden Seçildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Has güven tazeledi.

01.10.2013 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Has güven tazeledi.

İlçe teşkilatının 6. olağan kongresi öğretmenevinde yapıldı. Kongreye BBP MKYK üyesi Selahattin Çelt, İl Başkanı Ömer Ünsal, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya teşkilatlarının yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. 85 delegenin oy kullandığı kongrede tek listeyle seçime giden Hüseyin Has 2. kez başkanlığa seçildi.

İlçenin iyi yönetilmediğini ileri süren Has, BBP olarak yaklaşan mahalli seçimlere çok iyi hazırlanacaklarını, M. Kemalpaşa'nın yeni bir vizyona ve ruha ihtiyacı olduğunu belirtti. Has, "Bu ruhu ancak BBP kadroları arasında harekete geçirecektir. Bugüne kadar dürüst ve ilkeli siyaset yaptık. Bundan sonra da çizgimizde değişiklik olmayacaktır. Yeni adaylarımızla siyaset meydanına çıkacağız" dedi.

Bu arada BBP'ye 25 yeni üye katıldı. Yeni üyelere rozetlerini MKYK üyesi Selahattin Çelt ve partililer taktı.

BBP İl Başkanı Ünsal ise, "Artık gönüllerin değil, sandıkların partisi olmak istiyoruz. Biz halkamızı kucaklıyoruz. Halkımızın bizim kucaklama zamana gelmiştir. Önümüzdeki yerel seçimlere her yerde gireceğiz. Dere tepe demeden, demir asa, demir çarık çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz 20 yıldır inandığımız dava için buradayız. Bu zamana kadar hiç iktidar görmedik. Yine de yılmayacağız. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığına Hüseyin Has Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement