Beatles Üyesi Harrison'un Gitarı 485 Bin Dolara Satıldı - New - Son Dakika
Kültür Sanat

Beatles Üyesi Harrison'un Gitarı 485 Bin Dolara Satıldı - New

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Julien's Auctions" Müzayede Evi'nin düzenlediği açık artırma - Michael Jackson'un ceketinin satışından görüntü - Beatles üyelerinden George Harrison'un 1963 yapımı gitarının müzayedesi Beatles üyesi Harrison'un gitarı 485 bin dolara satıldı- New York'taki "Müzik İkonları" açık artırmasında, ünlü İngiliz müzik grubu Beatles üyelerinden George Harrison'un gitarı 485 bin dolara alıcı bulduNEW New York'ta düzenlenen bir açık artırmada ünlü İngiliz müzik grubu Beatles üyelerinden George Harrison'un 1963 yapımı "Mastersound" elektro gitarı 485 bin dolara satıldı.

16.05.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Julien's Auctions" Müzayede Evi'nin düzenlediği açık artırma - Michael Jackson'un ceketinin satışından görüntü - Beatles üyelerinden George Harrison'un 1963 yapımı gitarının müzayedesi Beatles üyesi Harrison'un gitarı 485 bin dolara satıldı- New York'taki "Müzik İkonları" açık artırmasında, ünlü İngiliz müzik grubu Beatles üyelerinden George Harrison'un gitarı 485 bin dolara alıcı bulduNEW New York'ta düzenlenen bir açık artırmada ünlü İngiliz müzik grubu Beatles üyelerinden George Harrison'un 1963 yapımı "Mastersound" elektro gitarı 485 bin dolara satıldı. "Julien's Auctions" Müzayede Evi'nin New York'ta Times Meydanı'ndaki Hard Rock Cafe'de yaptığı açık artırmada ünlü müzisyenlerin eşyaları satışa sunuldu.Açık artırmada 2001 yılında vefat eden Beatles üyesi George Harrison'un kullandığı elekto gitar vergi, komisyon ve tüm ücretler dahil 485 bin dolara alıcı buldu. Gitara açık artırma öncesinde 400 bin ila 600 bin arasında değer biçilirken, Beverly Hills merkezli Julien's Müzayede Evi'nin direktörü Martin Nolan, yaptığı açıklamada müzayededen 2-4 milyon dolar satış beklediklerini ifade etti.Harrison gitarı, 1960'lı yılların başında, Beatles'in doğduğu şehir Liverpool'daki gece klübü "Cavern Club"ta çaldığı dönemde kullanmıştı."Pop'un Kralı"ı olarak adlandırılan Michael Jackson'un, 1997 yılında "Rock and Roll Hall of Fame" töreninde giydiği ceketinin komisyon ücreti ve vergiler dahil 83 bin 700 dolara satıldığı açık artırmada Jackson'un eldiveni de aynı fiyattan alıcı buldu.Ünlü gitarist ve şarkıcı Jimi Hendrix'in sahnede giydiği yeleği de açık artırmada satışa sunulurken, yelek komisyon ve tüm ücretler hariç 47 bin 500 dolara alıcı buldu. Cumartesi günü de devam edecek açık artırmada, Elvis Presley'in "Takin' Care of Business" (İşin Başında Bulunmak) kısaca "TCB" harfleriyle isimlendirilen ünlü tur otobüsünün 150 bin ile 200 bin dolar arasında bir fiyata alıcı bulması bekleniyor. Julien's'in ikinci günkü açık artırmasında ayrıca Elvis Presley'in 1971 yılında satın aldığı Stutz Blackhawk marka Amerikan lüks otomobili de yer alırken, araca 400-600 bin arasında değer biçildi.

Beatles Üyesi Harrison\'un Gitarı 485 Bin Dolara Satıldı - New
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Beatles Üyesi Harrison'un Gitarı 485 Bin Dolara Satıldı - New - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da İsa Mesih Kilisesi Vakfı Kuruldu
    10:38 Hatay'da İsa Mesih Kilisesi Vakfı Kuruldu

    Hatay'da kurulan İsa Mesih Kilisesi Vakfı, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarafı olduğu Uluslararası Sözleşmeler ile Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, kanunları ve tüm mevzuat hükümlerine uygun olarak Hıristiyan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve usulüne uygun olarak ikamet eden yabancı uyruklu Hıristiyanlar'ın temel kurallara uygun olan dini, sosyal, kültürel ihtiyaçlarını karşılamak ve toplumda sevgi ve dayanışmayı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

  • Eskişehir'de Kızının Öldürülmesinin Ardından Açılan Resim Sergisi
    10:31 Eskişehir'de Kızının Öldürülmesinin Ardından Açılan Resim Sergisi

    Eskişehir'de kızının eski sevgilisi tarafından öldürülmesinin ardından psikolojik destek almak amacıyla gittiği resim kursunda ortaya çıkarttığı eserlerle sergi açan Mesut Çolakoğlu, 'Elimizden geldiği kadar diğer kadınlarımızı da dile getirmeye çalıştık, bu tür cinayetlerin artık bir son bulmasını istiyorum' dedi. Ayşenur Çolakoğlu adına açılan 'Ayşenur Resim Sergisi', ziyaretçilere büyük duygu yoğunluğu yaşattı. Sergi, Ayşenur Çolakoğlu'nun ve diğer cinayete kurban giden kadınların hayallerini ve yapacaklarını yansıtan resimlerle doluydu.

  • Eskişehir'de öldürülen genç kızın babası sergi açtı
    09:49 Eskişehir'de öldürülen genç kızın babası sergi açtı

    Eskişehir'de erkek arkadaşı tarafından öldürülen Ayşenur Çolakoğlu'nun babası, kızının hayallerini gerçekleştirmek ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla resim sergisi açtı. Sergide, baba ve kursiyerlerin Ayşenur Çolakoğlu anısına yaptığı 35 parça eser yer alıyor.

  • İzmir Devlet Opera ve Balesi, konserle şehitleri andı
    09:38 İzmir Devlet Opera ve Balesi, konserle şehitleri andı

    İzmir Devlet Opera ve Balesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Elhamra Sahnesi'nde seyirciyle buluştu.

  • İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
    01:45 İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul'daki Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. İmamoğlu, genç yöneticilerin yeni nesil belediyecilik taleplerine hızlı ve pratik çözümler üretebileceğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu konuşmasında gençlere yönelik yapılan hizmetlerden ve gelecek hedeflerinden de bahsetti.

  • Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı
    00:41 Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı

    Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde düzenlenen 'Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı' etkinliği, üniversitenin Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Öğrenciler ve akademisyenlerin de katıldığı etkinliğe 3 bini aşkın kişi katıldı. İftarın ardından katılımcılar cemaatle akşam namazı kıldı ve toplu dua etti.

  • Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı
    00:09 Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı

    Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Eflatun filminin galası Torun Center'da gerçekleştirildi. Yönetmen Cüneyt Karakuş, filmin senaryosunun 2013'te kaleme alındığını ve pandemi öncesi çekimlerin tamamlandığını belirtti. Film, görme engelli bir kadının saf ve gerçek aşkı bulma hikayesini anlatıyor. Ayrıca, film Japonya, Kırgızistan, Bangladeş ve Fransa gibi ülkelerde de gösterildi.

  • Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi
    23:04 Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, depremzede çocuklar için Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlendi. Gölge oyunu sanatçısı Hüseyin Yozgatlı tarafından sunulan gösteri, çocuklar tarafından ilgiyle takip edildi. Gösteriyle çocukların yüzleri güldürülmeye çalışıldı.


Advertisement