Bebek Bezi ile Hijyenik Ped de "İcraya" Düştü - Son Dakika
Güncel

Bebek Bezi ile Hijyenik Ped de "İcraya" Düştü

Bebek Bezi ile Hijyenik Ped de "İcraya" Düştü

İcradan ev, araba yahut eşya almak isteyen kişinin öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve taktir edilen bedelin %20'sini nakit olarak ya da teminat mektubu vererek gerçek alıcı olduğunu belirtmesi yeterlidir.

12.01.2012 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İcraburada.com Yetkililerine Satışta Bulunan Ürünler Hakkında Bir Takım Sorular Yönelttik;

- İcradan Ürün Nasıl Alınır, Almak İsteyenler Nasıl Bir Yol İzlemeli?

İcradan ev, araba yahut eşya almak isteyen kişinin öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve taktir edilen bedelin %20 'sini nakit olarak yada teminat mektubu vererek gerçek alıcı olduğunu belirtmek için ihale esnasında icra müdürüne Nüfüs kağıdı ile teslim etmesi yeterlidir.

- İcraburada.Com Sitesine Gösterilen İlginin Sebebi Güvenilir Olması mı?

İcraburada.com sitesinin Genel Müdürü Caner ÇAKI olarak senelerdir finans sektöründeyim. Birçok marka ile milyonlarca TL tutarında kredi çalışmalarımız oldu. Piyasada birçok kişi tarafından tanınır ve biliniriz. Şimdiye kadar ticari hayatımızda kurumsallık ve ahlaki değerler dışına hiçbir zaman çıkmadık.  icraburada.com olarak sadece bize değil icra ihale sektörüne karşı güvene zarar gelmesin istiyoruz ve bu tarz sektörde yaşanabilecek hatalara karşı her türlü hukuki çalışmalarımızı yapacağımızı uyarı mahiyetinde belirtmek isteriz. Her ulaştığımız müşterimize tekrar tekrar anlatıp, icraburada diyoruz. Hala icra ihalelerinin nerede olduğunu bilmeyen bir kitleye sahibiz. O kitleyi bilinçlendirmek ve mağduriyetleri önlemek için elimizden geleni ticari ahlak çerçevesinde sürdürüyor olacağız. Bizim asıl hedefimiz kardan önce kurumsal yapı çerçevesinde güvenilir bir site olarak anılmaya devam etmek ve sektörümüze olan güvene zarar gelmemesini sağlamak. Finans sektöründe alacak tahsilatı konusunda uzmanlaşmış, güçlü avukat ekibimizle kendimize fazlasıyla güveniyoruz.

- İcra İhalesine Girmek İçin Ne Gerekli ve Giren Kişinin Olası Kaybı Ne Olur?

Sadece elinizde nakitinizin ve zamanınızın olması yeterli. %20 teminat veriyorsunuz ve katılımınız olumsuz sonuçlanırsa ya da ihale esnasında karsızlığa/zarara dönüşürse; verdiğiniz tutarı geri alıp ihaleden çıkabiliyorsunuz. Hiçbir kaybınız yok. Zaman kaybı ve sarf edilen efor derseniz, meşakkati ortadan kaldırmak için üyelik hizmetleri sunuyoruz sizin adınıza ihalelere biz katılıyoruz.  Bunun için üyelik hizmetlerimize dahil olabilir, gold+plus bir hizmet alabilirsiniz. Böylelikle sizin yerinize ihaleye katılır, gerekli bütün işlemlerinizi biz tamamlarız. Size sadece tapunuzu ya da ruhsatınızı almak kalır…

- Trajikomik İcra İhalelerinin Yanı Sıra, Sitenizde Karlı Kazanımların Olduğunu Duyuyoruz. Sizin Düşünceleriniz Nedir?

Bazen ben bile bu da mı icraya düştü dediğim anlar oluyor ve üzülüyorum. Bazen de müşterilerimizin içerisinde ev sahibi olmak isteyen yeni evli çiftlerin ucuza daire alıp yuvalarını kurduklarına şahit olmak beni sevindiriyor. Karlı alımlar yapmak için icraburada.com 'a üye olup ihaleleri takip eden üyelerimize elbette profesyonel bir araştırma ve takip sunuyoruz. Bu takip doğrultusunda da kişiyi hedeflenen kar 'a ulaştırmaya çalışıyoruz. Günümüzde "Buda mı? Yok artık!" diyebileceğiniz ihaleler söz konusu. Örneğin; Bir kör dananın 'da icrada olduğunu görürken, orta düzeyde birinin hayali lamborghini bile icradan satılabiliyor. Neden ucuza lüks sahibi olunmasın ki?

- Peki, Sizce İcradan Mal Almak "Ah" Yada "Hak" Mıdır?

İcra ihalelerine girmek aslında ticaret gibi gözükse de, bireysel alımlar içinde büyük olanaklar sunuyor. Şöyle ki, yıllar boyu çalışıyorsunuz ve bir araç ya da ev sahibi olmak istiyorsunuz. Bu isteğiniz içinizde bir yerde sürekli kalırken, ihaleye girmeden önce aklınızda da hep bir düşünce "ah alır mıyım?" Elbette hayır. Bu ürünü kimse almazsa satılana kadar ihalesi devam edecek. Borçlu borcunu ödeyemeyecek. Belki de bankadan kredi çekip durumunu düzeltmeye çalışan borçlu icra kayıtları yüzünden kredi çekemeyecek. Borcunu ödeyip ticari hayatına devam edemeyecek. Sonuçta ortada bir borç var ve karşı tarafta mağdur. Belki de bütün elindeki malını borçluya teslim etmiş. Onunda biran önce parasına ulaşıp hayatını devam ettirmesi gerekiyor. İcra ihalesine katılım sağlayan kişi aslında bir arabulucudur.  Çünkü ihaleye çıkan gayrimenkul, menkul yada taşıtın satış değerinin %60' ından açılır ve o değere alıcı bulunamazsa, %40 'ından satışa tekrar sunulur. Son ihalede de alıcı bulunamazsa ihale düşer borçlu borcunu ödeyemez, alacaklıda alacağını tahsil edemez. Birdahaki ihalede daha düşük bir bedelle tekrarlanır. Bu durumun en kısa çözümü ihalelere katılımı fazlalaştırmak. Bizde ihalelere katılımı nasıl arttırırız diye düşündük ve icra satışları var ama icra ilan sitesi nerede sorusuna bizi takip edin "icraburada" diyoruz. Şunu unutmayın, icra edilen kişi bir şekilde borcunu ödemek zorunda.  Aynı zamanda borçlu olduğu kişi de mağdur durumda ve bu mağduriyetini gidermiyor. İcra ihaleleri sayesinde bizde her iki tarafa yardımcı oluyoruz.

- Müşterilerinize Karlı Alımları İçin Yönlendirmeleriniz Oluyor mu?

İcraburada.com 'a gold+plus üyelik sağlayan herkese özel bir gold plus müşteri temsilcisi imkanı sunuyoruz. Profesyonel kadromuzla, kurumsal bir yapıya sahibiz. Kişinin icra ihaleleri ile ilgili bilgi sahibi olmasına gerek yok. Biz bilgilendiriyoruz. Gelir düzeyi ne olursa olsun danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Hangi ihaleden kar elde edecekse o ihaleye yönlendiriyoruz. İhaleye girmek isteyen üyelerimize kar düzeyleri hakkında bilgi vererek alacağı ürünle ilgili piyasa fiyat analizi hizmetini de sunuyoruz. Biz zaten üye olan kişilerin ihaleye gireceği ürün hakkında piyasa fiyatını araştırıp "şu kadarlık bir kar hedefimiz var" diyoruz. Kar elde etmeyecekleri ihalelere girmemelerini, ihale esnasında bile olsa gerektiği yerde devam etmememiz gerektiğini üyelerimize söylüyoruz. Açıkçası 3-5 kuruş kazanacağız diye kimseyi mağdur etme niyetimiz yok. Biliyoruz ki memnun ayrılan bir müşterinin tavsiyesi herşeyden daha değerli ve daha çok kazandırır. İşte bu yüzden kazanıyor bu yüzden takip ediliyoruz. İcra ihaleleri nerede diyen herkese sesleniyorum, icraburada!

- Son Olarak Bu İşte Mafya Var mı? Neden İhalelere Katılım Sağlanmıyor?

İcra Müdürlüğü' nün düzenlediği ihaleler tamamı ile güven teşkil eder. İcra müdürü ile birlikte adliyenin içerisinde veya yediemin otoparkında polis eşliğinde yapılır. Dilerseniz avukatlarımızda sizinle ihaleye girebilir. Bir kişi çıksın da bu ihaleye girmeyin desin. Avukatınız tutanak tutar ihale orada iptal edilir. Bizim amacımız ihalelere katılımı arttırmak bunun içinde sitemizi ziyaret edip takip edin "icraburada" diyoruz. Kurumsal yapıyı güvenle harmanlamak istiyoruz.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Güncel Bebek Bezi ile Hijyenik Ped de 'İcraya' Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    15:24 Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları ise yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kentsel dönüşüm beklentileri araştırıldığında kullanıcıların yüzde 82'si kentsel dönüşüm projeleri hakkında pek bir fikir sahibi olmadıklarını ifade ederken, yüzde 64'ü devlet desteğinin artırılması gerektiğini düşünüyor.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı
    15:18 İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı

    60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Taksiciler, olayı protesto ederek can güvenliklerinin sağlanmasını istedi. İran uyruklu şüpheli, sivil polisler tarafından yakalandı.

  • Samsun'da akreple temas eden kişi otobüste fenalaşarak öldü
    15:18 Samsun'da akreple temas eden kişi otobüste fenalaşarak öldü

    Samsun'un Havza ilçesinde akreple temas ettikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak öldüğü öne sürülen kişinin cenazesi Kayseri'de defnedildi. Bilal Y. (56) için Hulusi Akar Camisi'nde tören düzenlendi ve cenazesi Kocasinan ilçesi Hasancı Mahallesi'nde toprağa verildi. Tören sonrası basın mensuplarıyla katılımcılar arasında arbede yaşandı. Bilal Y'nin akreple temas ettiği ve psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilmişti.

  • Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu
    15:17 Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu

    Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla gezen genç, gasp etmeye çalışan bir şahıs tarafından darp edildi. Gasp edemeyince sinirlenen şüpheli, genç üzerinde şiddet uygulayarak hastanelik etti. Olayın ardından genç ve arkadaşları hızla parktan uzaklaşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yaralı genç, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
    15:17 Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

    Gümüşhane'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. İstihbari çalışmalar sonucunda, Malatya'dan temin edilen uyuşturucu maddelerin Gümüşhane'ye getirileceği bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 14 gram metamfetamin, 2,6 gram kubar esrar, 5,5 gram bonzai ve 2 adet sentetik uyuşturucu bulundu. 3 kişi gözaltına alındı, 2 kişi serbest bırakıldı ve Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Osmangazi Belediyesi'nin eski müdürü Yüksel Aslan vefat etti
    15:16 Osmangazi Belediyesi'nin eski müdürü Yüksel Aslan vefat etti

    Osmangazi Belediyesi'nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, amansız hastalık sonucu vefat etti. Belediye bahçesinde düzenlenen törende mesai arkadaşları tarafından dualarla uğurlandı.


Advertisement