Bebek gömüldüğü sanılan mezarlıkta köpek cesedi bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

Bebek gömüldüğü sanılan mezarlıkta köpek cesedi bulundu

Denizli'de eşinin mezarlığına ziyarete giden kadın, mezarlığın yanında bulunan bölgede bir battaniyenin etrafının taşla çevrildiğini fark etti. Kadın, kazılmış ve etrafı taşlarlar örülmüş mezarı görünce bebek gömülmüş olabileceğinden şüphelendi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekiplerin kazdığı mezarın içinde cansız köpek bedeni bulundu.

27.11.2020 13:14  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre, Zeytinköy Mezarlığına vefat eden eşini ziyarete giden yaşlı kadın, eşinin mezarlığının ilerisinde yerde bir battaniye gördü. O yöne doğru ilerleyen yaşlı kadın battaniyenin etrafının taşlarla çevrildiğini fark etti.

BEBEK GÖMÜLMÜŞ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜLER

Yeni definin yasak olduğunu bilen yaşlı kadın mezarın küçük ve yeni yapıldığını anlayınca durumu mahalle muhtarına bildirdi. Yaşlı kadının anlattığı olay sonrası Zeytinköy Mahalle Muhtarı Serkan Kar yaşlı kadının yanına giderken, ikili mezarın küçük olması nedeniyle bebek gömülmüş olabileceğini düşündü.

MEZARDAN CANSIZ KÖPEK BEDENİ ÇIKTI

Muhtar Kar durumu ekiplere bildirirken, ihbar üzerine bölgeye olay yeri inceleme ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler savcılıktan alınan izinle yeni yapıldığı anlaşılan mezarı kazdı. Bir bebek veya çocuk gömüldüğü sanılan noktadan ölü bir köpeğin battaniyeye sarılmış halde cansız bedeni ile karşılaşıldı.

HAYVAN BESLEYENLERE UYARIDA BULUNULDU

Yaşanan bu durum ve gelişme üzerine polis hayvan severlere önemli bir uyarıda bulundu. Evlerinde besledikleri hayvanların ölmesi durumunda vatandaşların hiçbir şekilde hayvanların mezarlığa gömülmemesi gerektiğini ifade etti. Bunun için Büyükşehir Belediyesinin aranması gerektiğini belirten emniyet güçleri, barınağın olduğu bölümde ölü hayvanların gömüldüğü nokta olduğunu vatandaşlara hatırlattılar. Böyle bir durumda Büyükşehir'e bağlı ekiplerin ölen hayvanı alarak en uygun şekilde defin ettiğini belirttiler.

Bebek gömüldüğü sanılan mezarlıkta köpek cesedi bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Bebek gömüldüğü sanılan mezarlıkta köpek cesedi bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bata: bebek olsaydı belki de o kadar üzülmezdiniz değil mi 2 2 Yanıtla

Advertisement