İzmir'de bir taksici, bebeği taksiye kusan müşteriden 400 lira istedi - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de bir taksici, bebeği taksiye kusan müşteriden 400 lira istedi

İzmir\'de bir taksici, bebeği taksiye kusan müşteriden 400 lira istedi

İzmir'de bebeği taksiye kusan kadın müşteri taksiciye 85 lira para verdi. Ancak taksici beğenmeyip 200 lira para istedi. İsteği kabul edilmeyince olay yerinden ayrılan taksici, kadını aradı ve aracın temizliğinin 400 lira tuttuğunu dile getirerek bu parayı istedi. Talihsiz annenin şikayeti üzerine şoförün işine son verildi.

08.07.2020 11:01  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde kucağındaki bebeğiyle taksiye binen kadın, bebeği kusunca ummadığı bir tepkiyle karşılaştı. Taksi ücreti 12 lira tutan kadın, otomobilin yıkanması için taksiciye 85 lira verdi ancak kendisinden temizlik için 400 lira istendiğini iddia etti. Olayın ardından gelen tepki üzerine taksi sahibi, şoförün işine son verdi.

Edinilen bilgiye göre olay dün Şirinyer semti Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Atife S. isimli bir kadın, kucağındaki 1 yaşındaki bebek ile 35 T 7764 plakalı ticari taksiye bindi. Taksi ile biraz ilerleyince Atife S'nin küçük bebeği araç içerisinde rahatsızlanarak kustu.

85 LİRAYI KABUL ETMEDİ

Atife S, ineceği yere gelince bebeğinin kustuğu yerleri kendisi temizlemeye çalıştı; ardından da 12 lira tutan taksi ücretine rağmen aracın temizlenmesi için şoföre 85 lira para verdi. Daha sonra taksi şoförü kendisinden 200 lira para istediğini söyledi ancak Atife S, bunu kabul etmeyince taksi şoförü aracı ile birlikte oradan uzaklaştı.

Bebek taksiye kusunca müşterisinden 400 lira para isteyen taksicinin işine son verildi

400 LİRA İSTEDİLER

Olayın ardından kendisine telefon geldiğini iddia eden Atife S, oto yıkamacının kendisini aradığını ve aracın temizliğinin 400 lira tuttuğunu ve ücreti kendisinin vermesi gerektiğinin söylendiğini ileri sürdü. Oto yıkamacının kendisine nasıl ulaştığını belirten Atife S, "Şikayet etmek için Taksi durağını aradım. Numaramı oradan şoföre veriyorlar; şoför de arayıp yıkamacıya veriyor. Numaramıza bu şekilde ulaştılar" açıklamasında bulundu.

ŞOFÖRÜN İŞİNE SON VERİLDİ

Öte yandan yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduklarını belirten İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, yaptığı açıklamada araç sahibi tarafından şoförün işine son verildiğini duyurdu. Odadan yapılan açıklamada, "Bu olaydan dolayı öncelikle üzüntümüzü ifade ediyoruz. Konu odamıza bildirildikten sonra gerekli inceleme başlatılmış, araç sahibi esnafımız tarafından, şoförün işine derhal son verilmiştir. Ayrıca yolcumuzdan ve eşinden de özür dilenmiştir. Sağlıklı günler diliyoruz" sözlerine yer verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de bir taksici, bebeği taksiye kusan müşteriden 400 lira istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Bursalı: Taksici haklı arabayı detaylı temizlik için cebindenmi karşılıcak.Anne olarak ıslak mendilide poşetide annenin yanında taşıması gerekiyor. Çalışanı işinden etmek kolay iyi niyetli birisi olmuş olsa zaten demesi gerekiyordu aracı iç detaylı temizliğini ben karşılayım diye . Anne olmak kolay değil 3çocuk annesiyim sizin gibi işkembeden atmıyorum. 0 6 Yanıtla saçmalık: bursalı bu nasıl bir düşünce yapısı bebek kusması bu içerde zürafa kusmadı 400 tl nedir familya yaptırsan 400 lira alıyorlar zaten bu resmen dolandırıcılık ayıptır 0 1
  • ALMANYA: Bende taxiciyim düsünün gece birde arabaniza kusuluyor cok kötüyse isi birakman lazim sabah altida yeni söfer gelcek oda calisamicak birakin temizlik masrafini o araba icabinda yedi sekiz saat yatacak...böle durumlarda müsteri bütün masrafi karsilar ..taxiciler hakinda böle atip tutmayin onlarda ekmek parsisi icin calisiyorlar kolay bir is deyil tskler 2 1 Yanıtla Turanlı: sen çok boş konuşuyorsun. sekiz saat yatacakmı. altüstübir yıkama en fazla yarım saat. 50 tl yıkarlar kadın zaten fazla ble vermişonataksiciler çoğu pislik ekmek parasını helalından kazanın dolandırıcıktan değil 1 0 Emre: Bebegin agzinimi tikicak kadın ne yapsın her işin. Bir zorlu var yapicak bişey yok 0 0
  • Tespit : İç dış yıkama 30 lira taksicilerin çoğu böyle. 1 2 Yanıtla
  • Ilhan Dogan: Ben almanyada yasiyorum ve taxi kullaniyorum...genelde taxi kurallari her ülkede ayni...ben burada bir düzeltme yapmak ve aciklama yapmak...istedim...Taxi sici sonuna kadar hakli cünkü orada istenilen 200...400 sadece yikama ücreti degilki...arabaya kusuldugu andan itibaren o taxi temizlenip yikana na kadarki is zaman kaybindan dolayi Dogan kazanc kaybinin telafisidir... taxi ciye haksizlik yapilmis je yazik olmus vesaygilar 1 1 Yanıtla
  • Ggggvxdta: Taksici değilmi düşman başına... 0 2 Yanıtla
  • haluk: hangi taksinin arka koltuğunda kusma poşetı vs var. boş boş konuşmayın. o taksı kusmuk kokarken adam en aşağı 3 - 4 saat müşteri alamayacak. temizlik vs derken adamın yarım günü gitti. anne olacak kadın yanında bulunduracak bu tür malzemeyi. temizlik gerekiyorsa parasını verecek. biraz empati kurun. yazık günah o taksiciye. 1 1 Yanıtla
  • Recep: Madem çocuğu yol tutuyordu, sevgili ablamiz poşet getirseymis yanında... 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 'Anı olarak kalsın' diye kaydettikleri uyuşturucu ortamları sosyal medyaya sızdı
    12:42 'Anı olarak kalsın' diye kaydettikleri uyuşturucu ortamları sosyal medyaya sızdı

    Sakarya'da bir evin içerisinde 'anı olarak kalsın' diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayı araştırıyor.

  • Kırklareli'nde hafif ticari araç dereye devrildi, 2 kişi yaralandı
    12:41 Kırklareli'nde hafif ticari araç dereye devrildi, 2 kişi yaralandı

    Kırklareli'nde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın dereye devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Egemen K. (25) idaresindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle dereye devrildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü ve araçta bulunan Sıla D. (25), sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • 12:37 "Tedavi olmak istiyorum" deyip üst geçide çıktı

    Antalya'da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti. Tedavi edilmek istediğini söyleyen genç, itfaiye eri tarafından ikna edildi.

  • Kayseri'de tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü
    12:36 Kayseri'de tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, M.P. adlı bir kişi ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü
    12:36 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken saldırgan, sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

  • Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı
    12:34 Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Isparta'da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı
    12:29 Isparta'da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı

    Isparta'da bir ilkokul öğrencisi, boğazına şeker kaçması sonucu nefes alamaz hale geldi. Nöbet tutan öğretmen, Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Öğretmenin daha önce aldığı ilkyardım eğitimi sayesinde öğrencinin hayatı kurtarıldı.

  • Arnavutköy'de Kafa Kafaya Çarpışan Araçlar: 1'i Ağır 5 Yaralı
    12:29 Arnavutköy'de Kafa Kafaya Çarpışan Araçlar: 1'i Ağır 5 Yaralı

    Arnavutköy'de bir sürücü, karşıdan gelen otomobili görmeyerek sola dönüş yaparken kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı
    12:27 Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda 140 gram sentetik uyuşturucu, 409 uyuşturucu hap ve 8 gram esrar ele geçirildi. Olay sonucunda 11 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement